Danske bueskytter taber semifinale, men bevarer håb om bronze ved European Games

Storbritannien var for stor en muldfuld for de danske bueskytter i semifinalen ved European Games.

Lørdag formiddag tabte det danske hold til Storbritannien.

Det danske kvindehold i bueskydningsdisciplinen recurve skal lørdag eftermiddag skyde om bronzemedalje ved European Games.

Lørdag formiddag tabte det danske hold bestående af Randi Degn, Anne Marie Laursen og Maja Jager semifinalen til Storbritannien. Briterne var ganske suveræne og vandt alle tre sæt og dermed kampen 6-0.

- Jeg synes, at kampen var meget tæt, og vi gjorde, hvad vi kunne. Vi skød rigtig godt i forhold til, hvad vi plejer, siger Anne Marie Dorscheus Laursen til DR Sporten efter semifinalen, og hun bakkes op af kollega Maja Jager.

- Vi leverede en solid indsats. Vi gik fra at slå russerne, der var seedet 1'er, til at tabe til Storbritannien, der var seedet 4'er. Men der var ikke meget at komme efter, og nu er vi klar til at kæmpe for bronze.

Vandt kvartfinaledrama mod Rusland

Danskerne skød ellers bedre i semifinalen end i kvartfinalen mod Rusland, som den danske trio havde besejret tidligere lørdag formiddag efter shoot off.

Desværre for danskerne var Storbritannien endnu skarpere i semifinalen. Briterne lavede ni 10'ere på 18 pile, mens danskerne lavede seks. Sætcifrene endte 55-53, 57-54, 55-53 i briternes favør.

I bronzekampen skal Danmark møde Tyskland, og her skal semifinalenederlaget glemmes, så bueskytterne kan sikre Danmarks første medalje ved European Games.

- Det vil være stort at komme herfra med en medalje af bronze. Vi går ind for at vinde og vil gøre alt for det, siger Randi Degn.

Du kan se bronzekampen på DR2 kl. 13.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk