Danske kajakstjerner vinder World Cup-sølv

René Holten Poulsen og Emma Aastrand Jørgensen sørgede for den tredje danske medalje ved World Cup-stævnet i Polen.

René Holten Poulsen roede sig til en bronzemedalje ved World Cup-stævnet i Poznan sammen med makkeren Nils Boe. Foto: Dansk Kano og Kajak Forbund

René Holten Poulsen fik i den grad revanche for sin skuffende sidsteplads fra finalen i 1000 meter enerkajak ved World Cup-stævnet i polske Poznan lørdag.

Søndag vandt han nemlig først bronze i herrernes 1000 meter toerkajak, og senere blev det så til sølv sammen med Emma Aastrand Jørgensen i 500 meter toerkajak.

René Holten Poulsen var efter finalen med Nils Boe ved godt mod. Præstationen i Poznan lover nemlig godt for fremtiden.

Emma Aastrand Jørgensen og René Holten Poulsen. Foto: Dansk Kano og Kajak Forbund

- Det var et rigtig godt og veldisponeret løb fra vores side, og vi er meget glade for bronzemedaljen. Det var lidt ærgerligt, vi ikke kunne komme forbi tyskerne i spurten, for vi var tæt på sølvet, men vi stivnede en smule til sidst. Det gør ikke så meget, for så ved vi det til næste gang. Det var nogle svære forhold og med dårligt vand denne world cup, så vi kan stadig forbedre os, siger René Holten Poulsen

Dagens to medaljer bringer Danmark op på tre medaljer i alt ved årets første World Cup stævne. Lørdag vandt Emma Aastrand Jørgensen nemlig også sølv i 200 meter enerkajak.

Aastrand var også alene på vandet tidligere i dag, da hun roede sig til en femteplads i disciplinen 500 meter enerkajak.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter