Danske kvinder skyder sig igen til sølv ved VM

Ved VM i skydning i Korea vandt Danmark fredag sin tredje medalje, da kvindeholdet blev nummer to på 50 meter riffelskydning.

Fra venstre: Stine Nielsen, Stephanie Grundsøe og Rikke Mæng.

Stine Nielsen, Stephanie Grundsøe og Rikke Mæng skød sig til sølvmedaljer ved VM i skydning i en disciplin, hvor skytterne skød 40 skud knælende, stående og liggende fra 50 meters afstand.

- Vi er sindssygt glade for den her medalje, og den betyder utroligt meget for os alle sammen. Det er en olympisk disciplin, og den er vi alle sammen stærke på, så det er mega fedt, siger Rikke Mæng.

Ved verdensmesterskabet, der kun afvikles hvert fjerde år, skød danskerne sig til en score på 3518. En score, der kun lige akkurat blev overgået af Tyskland, der skød sig til tre point mere. Russerne blev nummer tre.

Medaljen var den anden til det danske kvindehold, som i tirsdags også vandt sølv på den disciplin, hvor de liggende skyder 60 skud fra 50 meters afstand.

Og torsdag gik det med danske briller endnu bedre, da Steffen Olsen vandt guld i samme disciplin, som det danske damehold vandt sølv i tirsdag.

I nat dansk tid skal de tre piger igen i aktion, når det gælder de individuelle konkurrencer i samme disciplin, som de vandt sølv i fredag.

Facebook
Twitter