Danske verdensmestre danser sig til første grand slam-triumf

Bjørn Bitsch og Ashli Williamson sikrede sig en suveræn sejr i parrets første turnering i 2019.

Bjørn Bitsch og Ashli Williamsson tog deres første grand slam-sejr, da de søndag aften sejrede i italienske Pieve Di Cento. (Foto: Axel Schütt © Scanpix)

Det sejrsvante dansepar Bjørn Bitsch og Ashli Williamson trådte igen op på sejrsskamlen, da det søndag aften tog sejren i WDSF PD Super Grand Prix Standard Series.

Parret var efterfølgende meget tilfreds med at sikre sig karrierens første grand slam-titel.

- Det gik virkelig godt. Vi er trætte, men vi er glade. Vi har altid været gode til at toppe til VM, men det lykkedes så at vinde i går, og vi dansede supergodt, siger Bjørn Bitsch.

Den italienske by Pieve Di Cento var vært for turneringen, der var årets anden grand slam-turnering af tre, og de danske dansere dominerede fra start til slut, da de vandt alle fem danse.

Koreografi og look

Det var den første konkurrence for danskerne i denne sæson, da parret har brugt tiden på at videreudvikle sig, siden VM-sejren i 2018.

- Vi har kigget på vores koreografi, vores look, og så har vi også tænkt over vores strategi. For eksempel er der et nyt system, som er ved at blive testet, ved grand slam-turneringer, hvor vi kun er to par på gulvet, i stedet for at alle er på gulvet samtidig.

- Vi tænker hele tiden, hvad vi gerne vil udtrykke. Nu er vi verdensmestre, så skal vi også komme med noget nyt, siger Bjørn Bitsch.

Den næste store udfordring for parret er DM i Silkeborg om et par uger, og i efteråret skal danserne forsvare VM-guldet fra 2018.

Bjørn Bitsch og Ashli Williamsom har vundet VM-guld otte gange.

FacebookTwitter