Dansker padler sig til EM-sølv: 'Jeg blev presset til et nyt niveau'

Casper Steinfath, der er firedobbelt verdensmester, blev nummer to ved EM i Stand Up Padling på Sardinien.

Casper Steinfath, der i dag fyldte 25 år, blev nummer to ved EM i Italien. (Foto: Thomas Stender)

Den 25-årige Stand Up Padler Casper Steinfath padlede sig til en andenplads ved EM i Italien. Danskeren blev slået af en franskmand, der padlede fra danskeren på de sidste 300 meter.

Steinfath, der er firedobbelt verdensmester, lå længe og kæmpede med en franskmand på den 4,8 kilometer lange rute i disciplinen technical race. Men til sidst havde danskeren altså ikke de samme kræfter som franskmanden.

- Jeg er skuffet over, at det ikke blev til guld. Men det det var et fantastisk ræs mod nogle gutter, der pressede mig til et nyt niveau. Jeg ramte ikke formen i dag – sådan er det nogle gange. Men så er der andre ting, som jeg kan fejre. Eksempel at stå med kanel i hele hovedet på min 25-års fødselsdag under et EM, sagde Casper Steinfath.

I surfing uddeles der medaljer ned til fjerdepladsen, og den sidste plads på podiet tog den 17-årige dansker Christian Andersen sig af.

Christian Andersen, der til dagligt surfer i Klitmøller, var den yngste i feltet, og ganske overraskende padlede han sig til fjerdepladsen, som giver en medalje af kobber.

Hos kvinderne blev 30-årige Nicoline Rasmussen også nummer fire og kan altså tage en kobbermedalje med sig fra Sardinien, hvor mesterskaberne bliver afholdt.

Facebook
Twitter