Danskerne misser akkurat medaljer ved EM i roning

Der var fem muligheder for medaljer ved dagens finaler, men danskerne endte med at kigge langt efter metallet.

Fie Udby i baggrunden var en af de danskere, som glippede en medalje ved EM i roning. (Foto: ALEXANDRA WEY © Scanpix)

Det er ofte ikke meget mere end marginaler, der gør forskellen på placeringer i roning, og det måtte de danske både i dag sande på den hårde måde ved EM i roning i Luzern i Schweiz.

Der var nemlig fem muligheder for medaljer for danskerne, men da dagens konkurrencer var ovre, måtte danskerne kigge ind i et tomt medaljeskab.

Det var ellers rigtig tæt på for flere af danskerne. Både Sverri Nielsen i singlesculleren og kvartetten i den tunge damefirer sluttede på en fjerdeplads.

Specielt Sverri Nielsen vil være bitter, når han ser tilbage på konkurrencen. Han lå til en sølvmedalje efter 500 meter på de 2000 meter, og da han krydsede målstregen, var han kun tre tiendedele fra bronzen.

Den tunge damefirer med Anne Larsen, Trine Dahl Pedersen, Frida Sanggaard Nielsen og Nina Hollesen var lidt længere fra bronzemedaljerne, men alligevel kun knap et sekund fra de bronzevindende polakker.

De tre andre danske finalebåde med Fie Udby i singlesculleren, Emil Espensen og Alexander Modest i doublesculleren samt Mathilde Persson i letvægtssinglesculleren var et godt stykke fra medaljerne.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk