Danskers drøm om NFL får nyt liv: Skal til Colorado

Andreas Knappe har skrevet kontrakt med Denver Broncos og kan derfor holde liv i sit håb om en NFL-karriere.

Andreas Knappe fortsætter karrieren hos Denver Broncos. (Foto: Andreas Vingaard)

Nåleøjet er ikke stort for at blive en del af NFL, men Andreas Knappe kæmper stadig for at ramme det. I dag tog han et nyt skridt i den rigtige retning frem mod 2018-sæsonen.

Fordi efter Indianapolis Colts ikke valgte at skrive en ny kontrakt med danskeren efter deres sæson sluttede nytårsaften, så kan han i dag oplyse, at karrieren og jagten efter drømmen fortsætter hos Colorado-holdet Denver Broncos.

- Det er en dejlig følelse, og det føles helt rigtigt, siger Andreas Knappe til den danske NFL-side Gul Klud.

Det betyder, at Knappe nu formentlig skal tilbringe hele sin optakt til den kommende sæson hos Broncos. I den periode vil holdet samle spillerne nogle gange omkring slutningen af foråret og starten af sommeren for at se dem an. De vil være vigtige for danskeren til at bevise, at Broncos fortsat skal satse på ham.

Det helt afgørende moment for Knappe bliver, når holdet mødes til træningslejr i slutningen af juli, hvor de også begynder at spille optaktskampene til den kommende sæson, der starter i september.

Knappe var i efteråret 2017 både en del af Washington Redskins’ og Indianapolis Colts’ træningshold bestående af 10 spillere og var derfor aldrig i nærheden af at spille en kamp, da det kræver, at man bliver forfremmet til det aktive hold, der har plads til 53 spillere.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk