De sidste Counter Strike-danskere forlader ECS i London efter drama

North tabte lørdag semifinalen ved Counter Strike-turneringen ECS Sæson 7 i London.

Astralis måtte allerede forlade turneringen fredag, og lørdag var det så danskerne fra North, som måtte se sig slået ud af ECS Sæson 7 i London.

North havde kæmpet sig vej til semifinalerne, hvor Astralis' banemænd, brasilianske Furia, ventede.

North kom skidt fra start på første bane, Inferno, som blev tabt med cifrene 11-16. Danskerne kæmpede sig dog undervejs fint tilbage i opgøret efter at have været bagud med 0-7, og derfor gav det også forhåbninger om et bedre resultat på bane to, Overpass.

Her blev det for alvor dramatisk.

Danskerne var nemlig hele tiden et skridt efter de aggressive brasilianere, men med et par stærke enkeltmandspræstationer af især Jakob 'JuGi' Hansen og Markus 'Kjaerbye' Kjærbye, så formåede danskerne i sidste og afgørende runde af tvinge kampen ud i overtid.

Spillere fra Furia. (Foto: Joe Brady © www.joebrady.co.uk)

Her så danskerne til gengæld rigtig stærke ud, og det lykkedes at hente de første tre runder hjem i overtiden, hvor det er bedst ud af seks. Furia var dog ikke færdige, og brasilianerne afværgede danskernes tre chancer for at vinde bane to.

Derfor måtte de to hold ud i en ekstra overtid, og her var det brasilianerne, der var bedst til at holde hovedet koldt. North måtte derfor forlade turneringen med et samlet nederlag på 0-2 til Furia.

En ærgerlig afslutning på turneringen, lyder det fra Norths træner, Thorbjørn 'Mithr' Nyborg.

- Vi kommer til at være lidt for passive på Overpass, hvor det bliver for ideløst, og de får initiativet.

- Det er klart, at når man taber til et hold som Furia, så kan resten af turneringen godt blive glemt. Alt i alt er vi rigtig godt tilfredse med en semifinaleplads, men lige nu er det bare pisse ærgerligt.

Finalerne ved ECS Sæson 7 i London spilles søndag eftermiddag klokken 17. Kampen bliver mellem Furia og vinderen af NRG mod Vitality, og den kan ses på DRTV.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk