DIN SPORTSDAG Leicester skal tage endnu et skridt mod det umulige mål

Der er underholdning fra øverste hylde i Premier League og et dansk hold med ryggen mod muren i Champions League.

Kasper Schmeichel og Robert Huth får formentlig hovedroller på Emirates Stadium. (Foto: ADRIAN DENNIS © AFP or licensors)

Arsenal-Leicester & Manchester City-Tottenham (Fodbold)

TV3 Sport 2, kl. 13.00 & 17.15: I en tid, hvor tv-stationerne betaler ufattelige milliardbeløb for rettighederne til Premier League, skal der som regel ikke meget til, for at en kamp mellem to hold fra den rigtige ende af tabellen bliver udskreget til super det ene eller det andet.

Men søndagens to topopgør i England må alligevel siges at kunne retfærdiggøre den hype, som Arsenal-Leicester og Manchester City-Tottenham på forhånd er omgærdet af.

Lidt opmuntring til Leicester inden kampen mod Arsenal. Dog fra klubbens egen Twitter-konto.

Det ligner en søndag, hvor der bliver givet et solidt fingerpeg i retning af, hvilket hold der i sidste ende løber med mesterskabet. Får Kasper Schmeichel og Leicester point med fra Emirates i London mangler de kun at møde én modstander fra den øjeblikkelige top 6, Southampton, i de resterende 12 runder.

Spændingen er mildest talt intakt i toppen af Premier League.

(© dr)

I slipstrømmen af Leicesters utrolige sæson er Tottenham kravlet op på andenpladsen i Premier League, og med en sejr på Etihad Stadium i Manchester kan Spurs-fans for alvor begynde at drømme om det første mesterskab siden 1961.

VM i 49erFX (sejlsport)

Streames på 49er.org, ca kl. 17.00: Tre danske både kæmper om én OL-billet, og hvem der sejler af sted med den, bliver afgjort på sidstedagen ved VM i Miami.

Det er kulminationen på en udtagelsesproces, der har strukket sig over mere end tre måneder og tre stævner.

Pick Szeged – KIF Kolding København (Håndbold)

DR1, kl. 16.55: Det kræver efterhånden mere end bare ukuelig optimisme for at bevare troen på KIF Kolding Københavns chance for at avancere i Champions League. Efter 10 kampe er det blot blevet til to point og en dertilhørende titel som bundprop.

Minimal chance eller ej, så er kampen interessant, da det er første CL-kamp med den nye spanske træner Antonio Ortega på sidelinjen. Der skal minimum fem point til for at indhente Montpellier på 6.-pladsen, men det forudsætter samtidig, at det franske mandskab ikke samler flere point i sine resterende fire kampe.

DR Sporten var forbi KOF Kolding København inden de drog til Ungarn for at tale med spillerne og deres nye, spanske træner.

Opskriften er derfor enkel for KIF Kolding; kun sejren tæller mod Pick Szeged i Ungarn.

Stillingen i bunden af KIF Koldings gruppe, hvorfra de seks bedste går videre.

(© dr)

Kiel – Flensburg (Håndbold)

DR3, kl. 19.20: Bliver det til dansk nedtur i Ungarn, så er der til gengæld næsten garanti for rød-hvid succes lige syd for grænsen i et andet Champions League-opgør. De nordtyske traditionsklubber Flensburg-Handewitt og Kiel brager sammen i Flens Arena.

Hjemmeholdet med Anders Eggert, Lasse Svan, Rasmus Lauge, Henrik Toft, Kevin Møller og Thomas Mogensen i truppen har revanche til gode mod Kiel, der har Niklas Landin i mål og René Toft på skadeslisten.

(© dr)

Som stillingen viser, er der ingen af de to hold, der er i risiko for ikke at gå videre, men der er masser af nordtysk håndboldære på spil.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve