Disneyland lukkede før tid for Jonathan Groth

Den danske bordtennisspiller tabte lørdag ottendedelsfinalen ved World Cuppen i Disneyland, Paris.

Japanske Koki Niwa var for stor en mundfuld for Jonathan Groth.. (Foto: Jens nøRgaard Larsen © Scanpix)

Danmarks bedste bordtennisspiller, Jonathan Groth, har i de seneste par dage været i fint selskab.

I Paris, nærmere betegnet Disneyland, har verdens bedste spillere været samlet for at spille World Cup, og for første gang i karrieren var Jonathan Groth med.

Fredag klarede han sig videre fra sine indledende kampe, og derfor ventede der en ottendedelsfinale mod japanske Koki Niwa, nummer ti på verdensranglisten, lørdag.

Lørdagens møde var Groths tredje møde med Koki Niwa, og desværre for danskeren løb japaneren med en sejr på 4-1. Det var Groths tredje nederlag ud af tre mulige til Koki Niwa, og derfor er danskeren færdig ved dette års World Cup.

Når skuffelsen over de manglende marginaler har lagt sig, så er der dog positive takter at tage med hjem for Jonathan Groth.

- Det var lidt en kamp, hvor jeg haltede efter, og da jeg havde muligheden for at udligne til 2-2 i sæt, så misser jeg. Det var ikke lige i dag, at jeg ramte kuglen, som jeg gerne ville, og Jeg savner måske noget rutine ved at spille de her store turneringer og kampe, men det er der jo kun én måde at ændre på, og det er at spille flere.

- Man er altid skuffet, når man har tabt, men der er en masse gode ting, som jeg kan tage med hjem. Jeg vandt min gruppe, og gik i ottendedelsfinalen. Det har samlet set givet mig et selvtillidsboost, for jeg ramte faktisk noget af mit bedste niveau i går, lyder det fra Jonathan Groth.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk