DR3 sender CS:GO fra Royal Arena: Her er programmet

Følg med på fredag og lørdag, når DR3 sender CS:GO-turneringen Blast Pro Series fra Royal Arena.

Royal Arena i København med plads til 10.000 tilskuere lægger scene til esports-turneringen Blast Pro Series i weekenden.

En af de største esports-begivenheder på dansk grund i 2017 - CS:GO-turneringen Blast Pro Series - der løber af stablen i weekenden, kan følges på DR3 både fredag og lørdag.

Her mødes seks af verdens pt. bedste hold - heriblandt både danske Astralis og North - i en ’alle mod alle’-dyst i spillet Counter-Strike: Global Offensive.

Og der bliver masser at glæde sig til. Alle hold møder hinanden i fem indledende runder, hvor to runder spilles fredag aften, mens lørdagen byder på de tre sidste runder.

I selve gruppespillet afvikles tre kampe ad gangen, og de to bedste hold mødes til sidst lørdag aften i finalen, der bliver afviklet over tre baner - modsat gruppespillet, hvor holdene mødes på en enkelt bane.

Programmet på DR3

Fredag: Runde 1-2 - kl.18.45-21.10

Lørdag: Runde 3-5 kl. 13.45-17.20 og Finale kl. 18.55-22.20

Udover at holdene alle tilhører verdenseliten, bliver der masser af dansk islæt i turneringen. Mens både Astralis og North stiller til start med en udelukkende dansk trup af spillere, vil det internationale hold FaZe Clan også være blandt de seks, hvor danske Finn "karrigan" Andersen er kaptajn. De øvrige hold består af svenske NiP, SK fra Brasilien, samt G2 fra Frankrig.

Og mon ikke de danske hold får lidt hjælp med på vejen. Over 10.000 billetter er pt. solgt, og der er plads til over 11.000 i Royal Arena i København, som lægger scene til begivenheden, hvor kampene bliver spillet foran publikum, som kan følge det hele på storskærm.

Bag mikrofonerne i DR-studiet som kommentatorer og eksperter sidder Andreas "Jern" Thomsen samt Niels “rizc” Topp, mens Tobias Hansen fra DR Sporten er vært på programmet.

Kampe i runde 1

Kampe i runde 2

Kampe i runde 3

Kampe i runde 4

Kampe i runde 5

Facebook
Twitter