Drømmen om Pyeongchang: Pernille Sørensens vlog - afsnit 1 Rejs dig når du falder

Kunstskøjteløber Pernille Sørensen har én chance for at kvalificere sig til OL i 2018. Følg det intense stævne her.

Se første afsnit af Pernille Sørensens videoblog her:

Pres og nervøsitet.

Alle sportsudøvere kender alt til det og er vant til at håndtere det. Men nogle situationer er mere pressede end andre. Efter at have genoptaget karrieren tidligere på året, har det 19-årige skøjtetalent kun en chance for at kvalificere sig til Vinter OL i Pyeongchang.

Stævnet er Nebelhorn Trophy i Obersdorf i Tyskland. For at sikre sig den eftertragtede plads skal hun ende i top seks. Det bliver svært, men Pernille er fortrøstningsfuld.

Se Pernilles nervepirrende sidste kamp om en plads til Vinter OL i videoen øverst i artiklen.

Hvem er Pernille Sørensen

  • 19-årig kunstskøjteløber.

  • Har én chance for at kvalificere sig til Vinter OL. Stævnet Nebelhorn Trophy.

  • Stoppede karrieren sidste år men genoptog den igen.

  • Blev nr. 34 ved EM 2016.

Om DR Sportens 'Drømmen om Pyeongchang'

DR Sporten har som optakt til Vinter OL i Pyeongchang 2018 fået fem atleter til at optage vlogs. Ordet Vlog er en forkortelse af ordet videoblog, der også kan beskrives som en videodagbog. Det giver et nyt og unikt indblik i atleternes hverdag og kamp om de eftertragtede olympiske pladser.

Alt materialet er optaget af atleterne selv. Væk er opstillede interviews og tilrettelagte optagelser. I stedet taler atleterne direkte til seerne igennem deres eget filter og har tid til at fortælle, hvad vedkommende har på hjerte.

Du kan følge de danske håbs kamp om at kvalificere sig, forberede sig og meget andet helt frem til februar, hvor det for alvor går løs i Sydkorea.

Facebook
Twitter