Dufour efter tre EM-medaljer: Det er tommel op

EM i Göteborg blev en kæmpe succes for Cathrine Dufour, der rejser hjem med tre medaljer.

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy hilser på de danske fans, der var til stede på Ullevi i Göteborg. (Foto: 10050 Pontus Lundahl/TT © Scanpix)

For Cathrine Dufour blev EM i Göteborg bare bedre og bedre for hver dag, der gik.

Først blev det sølv med det danske hold. Fredag sikrede hun sig så den første medalje i de individuelle discipliner, da hun fik bronze i Grand Prix Special, og i dag rundede hun så af med endnu en medalje, da hun fik bronze i freestyle.

- Jeg havde håbet, at jeg kunne ligge i top 5, så at jeg ligger i top 3 tre dage i træk, det er helt vildt.

- Det er en kæmpe drøm, og jeg er så glad, både for hestens præstation, min egen præstation og hele teamets præstation, så det er tommel op, siger hun.

Modig Cassidy

Cathrine Dufour havde efter medaljeoverrækkelsen naturligvis også kun rosende ord til overs for den firbenede halvdel af ekvipagen, hesten Cassidy.

- Han har været vældig modig. Han er lidt tændt, når han skal ind i en arena som Ullevi (stadion, hvor EM blev afhold, red.), og han har præsteret alt, hvad han overhovedet kan, og jeg er så stolt af ham.

I begge individuelle konkurrencer måtte Cathrine Dufour se sig slået af de to tyskere, Sönke Rothenberger og den rutinerede medaljemagnet Isabell Werth.

Begge lavede i freestyle en score på over 90, hvilket er udtryk for et ekstremt højt niveau. Et niveau som Dufour da også kun har lovprisning til overs for.

- Det er fantastisk, og de to ryttere er bare noget helt for sig. At jeg kan ligge lige bag dem er rigtig, rigtig godt, synes jeg selv, siger hun.

Cathrine Dufour scorede 84.561 point i sit freestyle-ridt.

Facebook
Twitter