Efter Europa Tour-sejr: Det er fuldstændig ubeskriveligt

Emily Kristine Pedersen fik i dag karrierens største sejr, da hun i dag sejrede på Europatouren.

Emily Kristine Pedersen kunne næsten ikke tro det, da hun i dag vandt på Europatouren. (Foto: Money Sharma © Scanpix)

Glæden over den første sejr på European Tour var ikke til at tage fejl af hos det 19-årige danske golftalent, Emily Kristine Pedersen.

- Det er fuldstændig ubeskriveligt at vinde. Alting i kroppen ryster bare og jeg er så glad, det er helt vildt, siger Emily Kristine Pedersen efter sejren.

Emily Pedersen har spillet en flot sæson, der samtidig er hendes første sæson som professionel. For blot tre uger siden var hun tæt på at få sin første sejr i Frankrig, men tabte i omspil.

En ærgerlig oplevelse, der dog samtidig gjorde, at hun troede på, at den første sejr var indenfor rækkevidde.

- Jeg håbede, at jeg kunne vinde. I Frankrig viste jeg, at jeg var god nok til at spille med i toppen, men at den allerede kommer mindre end en måned efter, det jeg bare rigtig glad for, siger hun.

For Emily Kristine Pedersen er der ingen tvivl om, at den næste store mål. OL i Rio næste sommer. Og selvom det endnu ikke er afgjort, hvem der kommer med, er der ingen tvivl om, at hun i dag tog et skridt i den rigtige retning.

- Det hjælper selvfølgelig på det, men det er de sidste tre måneder der tæller mest, og vi ligger rigtig tæt i toppen så det er meget afhængigt af performance, men jeg tror da på, at jeg kan komme med, siger hun.