EM i Teamgym med store danske guldchancer sendes på DR3

Følg med på DR3 når de danske Teamgym-landshold dyster om EM-guld i Slovenien næste weekend.

Der hviler et tungt pres på de danske Teamgym-gymnaster, når de i næste weekend skal forsvare ikke mindre end fem guldmedaljer og en bronzemedalje fra sidste EM i 2014.

Dermed har Danmarks favoritværdigheden, når de seks finaler bliver afviklet fredag og lørdag. Begge finaledage bliver dækket af DR Sporten – fredag med videoklip på dr.dk fra juniorfinalerne og lørdag sendes både mix-, dame- og herrefinalerne i fuld længde på DR3.

Det danske hold, der er størst forventning til, er de danske senior herrer. Her vil landstræner Helge Fisker gerne påtage sig favoritrollen.

Går ydmygt til opgaven

- Vi er jo forsvarende europamester og forventningerne er derfor store. Men vi ved også, at vores modstandere vil gøre det svært for os. Blandt andet vil svenskerne komme blæsende og de norske herrer har også meget at byde ind med. Men vi går ydmygt til opgaven og fokuserer på os selv. Det er det, vi kan gøre noget ved, lyder det fra Helge Fisker, der er en af tre landstrænere omkring herreholdet.

Der er gået to år siden sidste EM, og derfor har der været udskiftninger på guldholdet, men det er ikke en ulempe, forklarer han.

- Vi har en god blanding af erfarne gymnaster, der har været med til at vinde guld med landsholdet før og en ny gruppe unge herrer, der har erfaring på klubplan, hvor de blandt andet har vundet nordiske mesterskaber, siger Helge Fisker.

Du kan læse mere om EM i Teamgym på GymDanmarks hjemmeside og på den officielle side for EM i Teamgym.

Programmet for EM-finalerne

Her er programmet for EM-finalerne i Teamgym.

Fredag 14. okt

Finale Junior Mix: Kl. 15.00

Finale Junior Pige: Kl. 17.15

Finale Junior Drenge: Kl. 19.30

Lørdag 15. okt

Finale Senior Mix: kl. 12.30

Finale Senior Dame: kl. 15.00

Finale Senior Herre: Kl. 17.30

Hele lørdag sendes finalerne på DR3. Hold øje med dr.dk/sporten og DR Sporten på Facebook, hvor den endelige sendeplan bliver offentliggjort. Her vil du også kunne finde alle videohøjdepunkter fra de to finaledage.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter