Endnu en dansk dressurrytter melder afbud til VM

Anna Zibrandtsen og hesten Arlando kommer ikke til VM, da Arlando har fået en lymfeinfektion.

Anna Zibrandtsen og hesten Arlando må også melde afbud til VM i dressur. (Foto: TT News Agency © Scanpix)

Det danske landshold er yderligere svækket inden afrejsen til VM i dressur, der begynder 11. september i amerikanske Tryon i North Carolina.

Således må Anna Zibrandtsen og hesten Arlando, der var på det sølvvindende hold og individuelt blev nummer seks ved sidste års EM, melde afbud, oplyser Dansk Ride Forbund i en pressemeddelelse.

Årsagen er, at Arlando har fået en lymfeinfektion i benene, som han ikke kan nå at komme sig over inden VM.

- Hvor uheldig kan man være? Jeg er så ked af at skulle meddele, at min fantastiske og trofaste makker Arne (Arlando, red.) desværre har fået lymfangitis (en infektion i lymfesystemet i benene, red.).

- Det betyder, at vi ikke kan træne, før han er 100 procent rask, og det når han ikke at blive inden afgangen til VM, så derfor kan vi ikke deltage, siger Anna Zibrandtsen.

I sidste uge måtte Cathrine Dufour og hesten Cassidy trække sig fra VM-truppen, og med det nyeste afbud har det danske hold mistet to stærke profiler.

Holdet, der skal repræsentere Danmark ved VM, består nu af Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zack, Anders Dahl på Selten HW, Betina Jæger Jensen på Mane Stream Belstaff og Rikke Svane på Finckenstein.

/ritzau/

Facebook
Twitter