Flere danskere ror sig i World Cup-finalen

Der er flere danske finalepladser ved World Cup i kajak i polske Poznan.

René Holten Poulsen sluttede på sidstepladsen i sin finale i 1000 meter enerkajak lørdag. Søndag er der igen mulighed for metal. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Lørdag eftermiddag sikrede Emma Aastrand Jørgensen den første danske medalje ved årets første World Cup-afdeling i kajak, og søndag er der mulighed for mere metal til de danske roere.

René Holten Poulsen roede en skuffende finale i 1000 meter enerkajak tidligere på dagen, men i semifinalen i 1000 meter toerkajak tog han revanche. Sammen med makkeren Nils Boe satte han konkurrenterne til vægs, og den danske kajak var den hurtigste af alle. I finalen skal Holten og Boe blandt andet kæmpe mod landsmændene Rasmus Knudsen og Morten Graversen.

Finalen i 1000 meter toerkajak ros søndag klokken 11.54.

Emma Aastrand Jørgensen sikrede sig tidligere lørdag en sølvmedalje i 200 meter enerkajak. (Arkivfoto) (Foto: Ida Guldbæk Arentsen © Scanpix)

Der er også danskere repræsenteret i finalen i 500 meter firerkajak. Emma Aastrand Jørgensen, Julie Frølund Funch, Line Langelund og Pernille Brandstrup Knudsen roede en stærk semifinale og blev de næsthurtigste. Finalen ros søndag klokken 13.14.

Både Emma Aastrand Jørgensen og René Holten Poulsen blev for nyligt udtaget til den danske European Games-trup, der tager til Minsk den 21. juni.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk