Fourcade-triumf efter norsk sammenbrud

Martin Fourcade er tilbage på toppen af skiskydningen efter en klar sejr på jagtstarten i Hochfilzen i Østrig.

Den syvdobbelte World Cup-vinder har haft en blandet start på den nye sæson, men i dag var der ingen tvivl, da Martin Fourcade ramte plet på samtlige 20 skud.

Han var i mål 14 sekunder foran tyskeren Arnd Pfeiffer, mens nordmanden Vetle Sjåstad Christiansen fik sin karrieres hidtil bedste resultat med en tredjeplads. Men det var så også alt, hvad nordmændene havde at glæde sig over i dag,

Den norske favorit, Johannes Bø, havde nemlig en decideret offday. Han løb først ud på ruten og førte også efter første skydning, men så gik det helt galt.

På anden skydning fik han hele tre forbiere og med tre yderligere på de sidste to skydninger blev det til hele seks strafrunder for den ellers så sejrsvante nordmand. Han kom i mål som nummer ni, ét minut efter Martin Fourcade.

Trods sin skuffende præstation er Johannes Bø dog stadig i front i den samlede World Cup, mens Martin Fourcade med sejren hopper fra en femte- til en andenplads.

World Cup-afdelingen i Hochfilzen slutter søndag med mændenes og kvindernes stafetløb – dem kan du følge direkte på DR1.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk