Fra OL-bryder til verdens største MMA-scene: Mark O. Madsen lander kontrakt med UFC

Den 34-årige MMA-kæmper har opnået sin drøm og fået en lukrativ kontrakt med UFC. Han skal i kamp i september.

Mark O. Madsen kæmper mod Thibaud Larchet under MMA-stævnet 'Cage Warriors' i K.B. Hallen på Frederiksberg, lørdag den 9. marts 2019.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix) (Foto: Mads Claus Rasmussen © Scanpix)

Den tidligere bryder og OL-deltager Mark O. Madsen har fået så godt gang i sin MMA-karriere, at han har landet en kontrakt med UFC.

Torsdag oplyser han i en pressemeddelelse, at han får sin debut i UFC 28. september i København. Det sker ved et stævne i Royal Arena.

- Jeg er sindssygt stolt over denne her aftale. Det er den bedste kontrakt, en dansker nogensinde er kommet ind på i UFC, og jeg glæder mig helt vildt til at kæmpe i Royal Arena, siger Mark O. Madsen i pressemeddelelsen.

  • Mark O. Madsen under sin kamp mod den tidligere svenske MMA-mester Matthias Freyschuss under MMA Galla i Nykøbing Falster Hallen sidste år. (Foto: Mads Claus Rasmussen © Scanpix)
  • Mark O. Madsen rejste til Las Vegas for at jagte en kontrakt med UFC. Den mission er nu lykkedes for danskeren. (Foto: Mads Claus Rasmussen © Scanpix)
  • Danskeren har en fortid som bryder og tilhørte den absolutte verdenstop. (Foto: Jack guez © Scanpix)
1 / 3

UFC står for Ultimate Fighting Championship, og det er verdens største og mest prestigefyldte organisation inden for MMA, der er en forkortelse for Mixed Martial Arts.

Det er endnu uvist, hvem Mark O. Madsen skal møde, men kampen skal foregå i 70 kilo-klassen. I alt har danskeren lavet en kontrakt på fire kampe med UFC.

Den tidligere bryder var rejst til Las Vegas i USA for at vise sig frem for cheferne i UFC's hovedkvarter.

- Det er helt vanvittigt. Jeg tog til Vegas på en one way ticket (envejsbillet, red.) for at jagte en kontrakt, og nu er den allerede på plads, siger Mark O. Madsen.

Falstringen har foreløbig haft otte kampe i MMA og vundet alle sammen. Han vandt senest over bokseren Patrick Nielsen.

/ritzau/

Facebook
Twitter