Globale konger og dronninger af Counter Strike er kåret i Danmark

Et dansk herrehold og et udenlandsk kvindehold blev kåret som vindere af finalen ved e-sportsdagene i København.

Holdet 'Singularity' blev kåret som vinder af herrenes internationale Counter Strike-turnering til Copenhagen Games. Det skete i forbindelse med e-sportsdagene i Øksnehallen i København, som afholdes mellem den 12. april til den 15. april. (Foto: Simon Bjerre © Simon Bjerre / Copenhagen Games)

Nogle af verdens bedste mænd og kvinder til at håndtere et virtuelt maskingevær i computerspillet Counter Strike er fundet.

Det udenlandske hold 'Team Secret' er her til aften blevet kåret som vinder af verdens største CS:GO-turnering for kvinder, der er en del af Copenhagen Games. Den årlige e-sport-begivenhed i Øksnehallen i København.

I mændenes CS:GO-turnering blev det danske hold 'Singularity' kåret som vinder, oplyser Copenhagen Games.

Hold fra 35 forskellige lande deltog i Counter Strike-turneringen. I herrernes CS:GO-turnering stillede 80 fem-mandshold op, og i kvindernes stillede 30 fem-mandshold op. Holdene konkurrerede om en total præmiesum på 500.000 kroner.

I onsdags blev vinderen af Danmarksmesterskabet i Counter Strike også kåret i forbindelse med Copenhagen Games. Her var det holdet 'Fragsters', som løb med titlen som Danmarksmestre i det verdenskendte computerspil.

FacebookTwitter