Målsætning: Danmark skal tage otte medaljer ved EM i para-atletik

13 danske atleter skal fra mandag dyste ved EM i para-atletik, der foregår i den tyske hovedstad, Berlin.

Daniel Wagner er en af de danske atleter, der skal dyste ved EM i para-atletik. (Foto: Lars Møller © ©Lars Møller)

Otte danske medaljer. Det er målet for de danske para-atleter i atletik, der mandag tager hul på EM i para-atletik i Berlin, fortæller Parasport Danmark i en pressemeddelelse.

Landstrænerteamet sætter barren højt, men mener, at det danske potentiale er til stede til at leve op til målsætningen, fortæller Cheflandstræner Joachim Lund.

- Med det niveau, vi har set henover sæsonen, og når vi kigger på niveauet i Europa, så tør vi godt sætte målet så højt som otte medaljer, siger han.

Det danske para-atletiklandshold har haft en fantastisk optakt til det kommende EM i Berlin. Flere af atleterne startede sæsonen med at sætte personlige rekorder eller resultater tæt på deres bedste.

Blandt andre er diskoskaster Kristel Walther braget fremad i denne sæson og har sat personlig rekord i stort set hvert eneste stævne, hun har deltaget i.

Også den forsvarende europamester i længdespring, Daniel Wagner, er med, og han er opsat på igen at indtage den øverste plads på podiet.

- Ud over Daniel Wagner, der ved sidste EM tog to medaljer med hjem, har vi også Ronni Jensen, der tog sølv i diskoskast samt Christoffer Vienberg, der tog sølv og bronze på mellemdistancerne, siger cheflandstræneren.

Han fortæller også, at der blandt andre skal holdes øje med løberne Kristel Walther, Mohamed Hersi og Anders Lagergren.

Følg med i stævnet på DR3 fra mandag klokken 17.25. EM i atletik slutter søndag 26. august.

Facebook
Twitter