Magnussen: Vi er der stadig ikke helt - men vi nærmer os

Kevin Magnussen var godt tilfreds efter en veloverstået træning under Barcelonas blå himmel.

Kevin Magnussen satte tirsdag sjettehurtigste tid på træningsbanen i Barcelona. (Foto: Torben Christensen /Scanpix © Manu Fernandez)

Den danske racerkører Kevin Magnussen (Haas) endte med sjettehurtigste tid, da Formel 1-kørerne tirsdag testede deres biler i Barcelona.

I alt 96 omgange blev det til for den 25-årige dansker. Og han var efterfølgende godt tilfreds med træningen, der modsat tidligere foregik i plusgrader og under en blå himmel.

- Det var en god dag, hvor vi fik kørt en masse omgange, siger Kevin Magnussen til Haas' hjemmeside og fortsætter:

- Vi kunne arbejde ordentligt med bilen og ikke kun foretage systemtjek. Jeg vil sige, at det var vores første ordentlige dag - også i forhold til vejret, der var varmere og mere svarende til det, vi får resten af sæsonen.

Magnussens bedste omgangstid lød på 1 minut og 21,298 sekunder.

Det var cirka 0,9 sekunder langsommere end hurtigste tid, der blev sat af den firedobbelte verdensmester Sebastian Vettel (Ferrari).

- Vi er der stadig ikke helt, men vi nærmer os. Jeg er glad og positiv efter den her dag, lyder det fra Kevin Magnussen.

Danskerens holdkammerat, Romain Grosjean, overtager onsdag sædet i Haas-raceren. Magnussen kører igen torsdag, inden Grosjean lukker og slukker for den anden uges træning i Barcelona fredag.

Årets første Formel 1-grandprix køres 25. marts i Melbourne.

Kevin Magnussen endte sidste sæson som nummer 14 i VM-regnskabet med 19 point. Dermed sluttede han lige bagved holdkammeraten Grosjean, der med 28 point indtog en samlet 13.-plads.

/ritzau/

Facebook
Twitter