Mai fra Hjørring genvinder - måske - DM i bowling

Bowleren Mai Ginge Jensen vandt DM i weekenden, og hun har nu over 70 DM-medaljer. Derfor husker hun ikke, om hun også tog sejren ved mesterskabet i 2017.

Mai Ginge Jensen vandt DM i bowling i weekenden, da mesterskabet blev afgjort i Rødovre. (Foto: Team Danmark © Danmarks Idræts-Forbund og Team Danmark)

Det var en god weekend for danske Mai Ginge Jensen, der tog to DM-guldmedaljer med hjem til den i forvejen imponerende samling af bowling-medaljer.

- Det gik godt. Det gik faktisk suverænt, siger danmarksmesteren.

Lørdag vandt hun sammen med makkeren Pernille Wellius guld i double ved DM, og søndag tog hun en finalesejr i single over klubkammeraten Pernille rasmussen fra Trekanten KIF.

Det var langt fra første gang, at Mai Ginge Jensen prøvede at vinde. Bowleren har vundet så mange danske mesterskaber, at hun ikke har styr på, hvor mange det egentlig er.

- Det er så mange gange, at jeg ikke ved det. Jeg har nok vundet DM flere end 30 gange, og jeg har nok over 70 DM-medaljer derhjemme.

Når medaljestakken hober sig op, så kan det være svært at huske mesterskaberne fra hinanden. Hun er derfor ikke sikker på, om hun også vandt DM i 2017, fortæller hun.

- Det er jeg faktisk i tvivl om, hvorvidt jeg gjorde, griner hun.

- Jeg er ret "chilleren" med det. Jeg tager det hele ret meget fra dag til dag.

Den 33-årige vendelbo var så suveræn i sit spil i ved mesterskabet i World Cup Hallen i Rødovre, at hun også præsterede bedre på scoretavlen end de mandlige bowlere. Set over sæsonen har Mai Ginge jensen været så god på det bonede gulv, at hun også blev kåret til årets bowler i Danmark.

I den kommende weekend skal sølvvinderen fra VM igen i aktion. Sammen med sit hold skal hun forsøge at sikre sig endnu en DM-titel, når der skal dystes i 6-mandshold i Aarhus.

Hos mændene var det Frederik Øhrgaard fra klubben Ravnsborg, der tog en finalesejr over Jesper Agerbo.

DR Sporten har opklaret mysteriet om, hvem der vandt DM i 2017, og det viser sig, at det ikke var Mai Ginge - men hendes søster, Anja Ginge.

Facebook
Twitter