Mark O. Madsen udraderer italiener på et minut i UFC-debut

MMA-kæmperen Mark O. Madsen gjorde kort proces, da han besejrede sin italienske modstander efter kun et minut.

Mark O. Madsen gjorde lynhurtigt arbejdet færdigt, da han vandt i sin UFC-debut. (Foto: Claus bech © Scanpix)

Den tidligere bryder Mark O. Madsen har nok aldrig i en dansk brydehal fået så stort et bifald, som da han trådte ind som såkaldt "Co Main Event" ved lørdagens Mixed Martial Arts-stævne (MMA) i Royal Arena.

Publikum behøver ikke stoppe med at juble, da danskeren kunne hive armene over hovedet, efter bare et minut og fire sekunder.

Danskeren overrumplede sin modstander, Danilo Belluardo, og fik ham kastet ned i gulvet. Herefter indledte Madsen med flere slag og albuer i italienerens hoved.

- Jeg er stadig ubesejret, og jeg vil gerne sige tak til mit hold, min træner og manager. Det er her er helt fantastisk, siger Mark O. Madsen efter kampen.

  • Den tidligere bryder vandt overlegent sin første kamp i UFC. (Foto: Claus bech © Scanpix)
  • Den anden dansker, Nicolas Dalby, kunne ligeledes fejre en sejr, da han tidligere på aftenen slog brasilianske Alex Oliveira. (Foto: Claus bech © Scanpix)
1 / 2

Danskeren kunne både skrive debutant og sejr på cv'et i sin første kamp ved verdens største MMA-forbund, UFC (Ultimate Fighting Championship).

Til tonerne af Kim Larsens "Vi er dem" og "Rabalderstræde" trådte danskeren ind i Royal Arena.

Benene var bløde som spaghetti på italieneren, der ikke havde noget modsvar til danskerens mange brydegreb i buret. Italieneren, med kaldenavnet "Caterpillar", har nu tabt sine eneste to kampe i UFC.

Danskeren havde inden kampen kæmpet otte MMA-kampe, hvor de alle er endt i sejr. Det var blandt andet også det, som gjorde, at han landede en kontrakt med UFC. Kontrakten lyder på fire kampe.

Tidligere på aftenen vandt Nicolas Dalby over brasilianske Alex Oliveira, da danskeren gjorde comeback til UFC.

/ritzau/