Medaljeslugeren slår til igen: Dobbelt dansk EM-sølv til padlesurfer

Casper Steinfath er ekspert i at hente medaljer til de store mesterskaber, og fredag slog han til igen ved EM i padlesurfing.

Det er ikke mere end et par dage siden, at vi sidst kunne fortælle om en EM-sølvmedalje til Casper Steinfath i padlesurfing, og fredag var han på pletten igen med endnu en sølvmedalje.

Det skete på den lange distance, der er over 15 kilometer, og alligevel blev det til et smalt nederlag til franske Martin Vitry med få meter.

Normalt er danske Steinfath ekspert på de kortere distancer, som han også vandt sølv på forleden dag, men fredag var han altså en af hovedpersonerne på den lange distance, hvor han alene forsøgte at lukke hullet til franskmanden. Det var dog uden held.

- Det er det ondeste og mest modbydelige, jeg har prøvet i mine 10 år på et padlebræt. Det var 15 kilometer i bagende varme med vind fra siden og vind i hovedet. Jeg satte en vild sprint ind til sidst, men Martin fra Frankrig var for stærk, siger Casper Steinfath i en pressemeddelelse.

- Det var så hårdt derude. Jeg var den eneste, der havde kræfter til at forsøge at indhente franskmanden. De to italienere ville gerne hjælpe, men franskmanden trak fra, hver gang de tog nogle føringer. Den sidste sprint var så hård, og havde løbet bare været lidt længere, så havde jeg nuppet ham. Men det er fedt at komme herfra med endnu en sølvmedalje - og så i en disciplin, som ikke er min favorit, forklarer Casper Steinfath.

Også Christian Andersen var til start og endte på en flot sjetteplads. Nicoline Rasmussen blev også nummer seks hos kvinderne.

Facebook
Twitter