Nedtur for Astralis: FaZe slår danskerne ud i Katowice

Danske Finn ’karrigan’ Andersen og FaZe var bare bedre i semifinalen, og Astralis må rejse hjem uden at løfte trofæet i Polen.

(Foto: ANDRZEJ GRYGIEL)

Danske Astralis fik knust drømmene om at gentage sejren fra sidste år ved IEM Katowice, da de ramlede ind i danske Finn ’karrigan’ Andersens europæiske mix FaZe i semifinalen.

De to hold, der har været rivaler i halvandet år, siden karrigan røg ud fra Astralis og sluttede sig til FaZe, skulle ud i en bedst af 3 om en plads i finalen.

Allerede fra første bane, Cache, satte FaZe tryk på og vandt de første tre runder. Astralis kom tilbage og vandt seks i streg, men derfra fik de ikke et ben til jorden.

FaZe-spilleren, slovakiske Ladislav ’GuardiaN’ Kovács førte an, og FaZe vandt banen 16-10.

dev1ce vandt dueller

Med en samlet stilling på 1-0 til FaZe gik de to hold i gang med banen Overpass.

Billedet var det samme som første bane, og FaZe var foran med hele 9-1, inden Astralis så ud til at få gang i noget som helst.

Nicolai ’dev1ce’ Reedtz begyndte at vinde afgørende dueller, og Astralis fik bragt stillingen tilbage til uafgjort ved 10-10.

Desværre lignede anden bane den første for meget, og da det først blev tæt, trak FaZe igen fra, var iskolde og lukkede Overpass 16-10.

Med 2-0 til FaZe er karrigan og co. i finalen. Her kan de se frem til at møde enten svenske fnatic eller amerikanske Team Liquid i finalen i morgen.

Husk, at du kan se den anden semifinale mellem Liquid og fnatic kl. 17.50, og du kan følge finalen i morgen fra kl. 16.50. Alt sammen på DR3.