NFL-stjerne stopper karrieren øjeblikkeligt

Miami Dolphins' erfarne runningback Arian Foster har meddelt, at han stopper karrieren.

Arian Foster stopper karrieren. (Foto: Tim Sharp © Scanpix)

Efter 6527 løbede yards og 54 touchdowns er det slut for NFL-runningbacken Arian Foster.

Den 30-årige Miami Dolphins-stjerne meddelte natten til tirsdag dansk tid, at han stopper karrieren med omgående virkning.

- Der kommer et tidspunkt i enhver atlets liv, hvor ambitionerne og kroppen ikke længere er på samme side. Jeg er nået til det sted, forklarer Foster i en pressemeddelelse ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Min far sagde altid: "Du ved, når det er tid til at stoppe." Det har aldrig været tydeligere end lige nu. Jeg stopper med ro i sjælen.

Arian Foster har været hårdt plaget af skader de seneste to sæsoner, hvor han har været langt fra det niveau, der for få år siden gjorde ham til en af de største stjerner på sin position i NFL.

Tydelige tegn

Foster indledte karrieren hos Houston Texans i 2009, og i 2010-sæsonen førte han hele ligaen i løbede yards med 1616 af slagsen. Derudover førte han ligaen i løbede touchdowns i både 2010 og 2012.

I den igangværende sæson er det kun blevet til fire kampe og 55 løbede yards på 22 forsøg, og der har været tydelige tegn på, at karrieren var for nedadgående.

Det blev til fire udtagelser til Pro Bowl (kampen mellem sæsonens bedste spillere, red.) i karrieren.

Miami Dolphins er dog ikke umiddelbart i problemer på runningbackpositionen trods tabet af Foster.

23-årige Jay Ajayi er gået helt amok i holdets to seneste kampe, hvor han har løbet for henholdsvis 204 og 214 yards - sjældne tal for en runningback to kampe i træk.

/ritzau/

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter