North og Astralis trækker tilskuere til Odense

Danmarks bedste CS:GO-hold, North og Astralis, er med, når ESL afholdes i Odense. Følg dem på DR3.

Det danske Counter-strik hold North er kvalificeret til ESL finalen i Odense. Eventet strækker sig fra tirsdag den. 5. december til søndag den 10. december. DR3 sender live både lørdag og søndag. (Scanpix) (Foto: Martin sylvest © Scanpix)

Selv om det ikke er mere end en uge siden, at Astralis og North senest var i kamp til et CS:GO event på dansk jord, skal de to hold nu på den igen foran det danske publikum.

ESL (Electronic Sports League) samler nemlig de 12 hold, der har klaret sig bedst online under ESL i efteråret til et finale-event i Odense, som strækker sig fra tirsdag den 5. december til søndag den 10. december.

Udover Astralis og North deltager også eksempelvis internationale FaZe Clan, der har danske Finn 'karrigan' Andersen på holdet, samt amerikanske OpTic Gaming med danske Emil 'magisk' Reif.

De 12 hold kæmper om en samlet præmiepulje på 6,3 millioner kroner med 1,4 millioner kroner til vinderen af turneringen.

Ingen billetter tilbage

Eventet, der blev annonceret på et stort pressemøde i Odense tilbage i august, bliver afholdt i Sparekassen Fyn Arena, som har en kapacitet på 5.000 tilskuere.

De røde lamper er dog allerede blevet tændt. Alt meldes udsolgt inden turneringen skydes i gang med de indledende runder den 5. december. Det er dog udelukkende fredag, lørdag og søndag, at Sparekassen Fyn Arena åbner dørene for publikum. De indledende runder bliver spillet for lukkede døre, og kan derfor kun streames på nettet.

DR3 sender live

DR3 er på plads i Odense fra lørdag til søndag, hvor Tobias Hansen sammen med blandt andet Andreas 'Jern' Thomsen og Niels 'Rizc' Topp samler trådene i studiet.

Udsendelserne starter klokken 15.45 både lørdag og søndag.

Lørdag gælder det to semifinaler i bedst ud af tre baner, mens søndagens finale spilles som bedst ud af fem baner.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter