Ny dansk duo har fået blod på tanden efter EM-bronze i parabordtennis

Sophie Walløe og Thea Amalie Nielsen spillede for første gang sammed ved EM i parabordtennis, hvor det blev til en bronzemedalje.

Den danske duo Sophie Walløe og Thea Amalie Nielsen var ikke spået store chancer ved EM i parabordtennis, men alligevel spillede duoen sig til en flot bronzemedalje.

Først i femte sæt i den afgørende kamp i semifinalen mod et tyrkisk par måtte Thea Amalie Nielsen strække våben i sin singlekamp. Meget tættere på en plads i finalen kunne det danske par altså ikke være kommet.

- Vi er selvfølgelig skuffede, fordi vi var så tæt på. Før kampen var vi tippede som underdogs, så det at vi var så tæt på, er selvfølgelig fedt, men også rigtig ærgerligt, siger Sophie Walløe.

Har ikke spillet sammen før

Det er første gang, Sophie Walløe og Thea Amalie Nielsen spiller sammen. Parret var seedet sidst i turneringen, men overraskede altså og vandt bronze. Nu vil duoen have endnu mere metal i fremtiden:

- Det er selvfølgelig altid fedt at vinde en medalje. Det er første gang, jeg er med, så jeg havde ingen forhåbninger. Men ud i fremtiden giver det selvfølgelig bold på tanden for mere, specielt når vi var så tæt på, siger Thea Amalie Nielsen.

- Det er fedt, at vi kan spille som hold, og jeg synes, vi er et godt match, så jeg glæder mig meget til, hvad fremtiden bringer, tilføjer Sophie Walløe.

Sophie Walløe vandt lørdag selv ved EM, da hun tabte til den paralympiske guldvinder Natalia Partyka.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk