OL-medaljevinder er tilbage på vandet efter styrt på snowboard

Anne-Marie Rindom har igen fået vind i sejlet efter en lang, ufrivillig pause med armen i gips.

Anne-Marie Rindom mestrer bådklassen Laser Radial, men hun er tilsyneladende ikke på helt så god fod med vintersport og snowboard.

Den danske bronzevinder fra OL i Rio kom galt afsted på en ferie i februar, hvor et styrt kostede hende en brækket knogle i armen.

- For første gange i fire år havde jeg muligheden for at komme på skiferie. Vi har altid stået på ski, så jeg ville udfordre mig selv ved at prøve at stå på snowboard, og på den sidste dag endte jeg med at brække armen, siger Anne-Marie Rindom, fortalte hun Horsens Folkeblad om sit uheld.

Nu er gipsen væk og førligheden er tilbage i armen på den 25-årige sejler, så hun igen kan sætte sejl og begynde forberedelserne frem mod sommerens VM.

- Jeg har slet ikke har sejlet. Så det har helt klart været hårdt, fordi vi skulle til at begynde igen, men så blev pausen lige tre måneder længere, siger hun om den ufrivillige pause.

Frygt for mén

For Anne-Marie Rindom betød den brækkede arm nervøse tanker om en fremtid som hæmmet og med negative konsekvenser for karrieren som elitesportsudøver.

- Armen er faktisk også brækket ind i leddet, og der fik jeg da lige sådan en følelse af ”uha!”. Og på dage, hvor det gør ondt i armen og man ikke føler, at der er fremskridt, så kan man da godt lige tænke, om den nogensinde bliver god igen, siger hun og fremviser den knold på ved håndleddet, der er det synlige bevis på hendes uheld.

Nu gælder det så en træningslejr i Frederikssund og et grandprix-stævne, hvor hun for første gang får testet sit niveau efter hun kom galt afsted på pisten.

En opgave som Anne-Marie Rindom ser frem til i spænding.

Selvfølgelig er jeg blevet rykket lidt tilbage, men det bliver spændende at se, for jeg ved ikke rigtig hvor jeg ligger henne. Hvor ligger niveauet lige nu, og hvor travlt har vi frem mod VM i august?

Øverst i artiklen kan du se et indslag med Anne-Marie Rindom fra aftenens sportsnyheder på DR1.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve