René Holten klar til kajak-EM på varm sø

EM i kajak begynder fredag i Bulgarien, og René Holten Poulsen stiller op i fire forskellige discipliner.

René Holten Poulsen er klar til EM i Bulgarien. (Foto: Jens nøRgaard Larsen © Scanpix)

Den danske kajakroer René Holten Poulsen skal fra fredag forsøge at udvide sin imponerende samling på i alt 18 EM-medaljer.

Ved EM i den bulgarske by Plovdiv, der begynder fredag og slutter søndag, stiller den danske roer således op i fire forskellige discipliner.

I enerkajakken gælder det 5000 meter, 1000 meter og 500 meter, mens han i toerkajakken stiller op sammen med makkeren Niels Boe på 500 meter.

Og René Holten ser frem til løbene på den særlige bane i Plovdiv.

- Det er en lidt speciel bane, og både luften og vandet er ret varmt. Søen er omkring 30 grader varm, og hvis der også er medvind, går det rigtig stærkt, siger René Holten Poulsen i en pressemeddelelse.

Fokus på at ro

For omkring halvanden måned siden var René Holten i aktion ved World Cup-løbene i Szeged og Beograd. I sidstnævnte løb sikrede danskeren sig andenpladser på både 5000 meter, 1000 meter og 500 meter.

- Jeg skal fortsætte min udvikling fra de to World Cups, jeg stillede op i for halvanden måned siden, og jeg har stadig fuld fokus på at ro nogle gode løb, og så må resultaterne komme derefter, siger han.

René Holten Poulsen ror sit første indledende heat fredag klokken 8.35.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk