Rivalen stikker til McGregor, der måtte forlade buret som en haltende taber

MMA-fighteren Conor McGregors comeback-kamp gik ikke efter planen. Noget som rivalen Khabib Nurmagomedov da også påpegede.

McGregor accepterede nederlaget efterfølgende. Se noget af presseseancen her.

Han pustede sig op, som han plejer, Conor McGregor.

MMA's største stjerne gennem tiderne, der nu for tredje gang i karrieren havde besluttet sig for at gøre et comeback i sporten, som han på mange måder har ejet.

- Jeg vinder inden for 40 sekunder. Han er fremragende, men det er langt under mit niveau, proklamerede ireren om sin kommende modstander Dustin Poirier, som han havde slået syv år forinden.

Og det skulle vise sig, at McGregor fik ret - til dels. Amerikanske Poirier var fremragende i kampen, som foregik i Abu Dhabi lørdag nat dansk tid. Præcis som ireren havde påstået.

Men at han selv skulle være niveauer over sin modstander, viste sig at være noget af en overdrivelse.

McGregor var en skygge af sit tidligere jeg, og Poirier afgjorde kampen i anden runde efter 2 minutter og 32 sekunder. Her slog han ireren i gulvet, og tildelte ham hans eneste knockout-nederlag i karrieren.

Det gik på ingen måde ubemærket hen, og heller ikke i det russiske, hvor McGregors tidligere MMA-rival Khabib Nurmagomedov for tiden nyder sin pensionstilværelse.

Stikpille til McGregor

Nurmagomedov vandt den eneste fight mellem de to tilbage i 2018 - en kamp der var fyldt med drama på og uden for banen. Kort efter lagde russeren handskerne på hylden og har siden da afvist et comeback til sporten - også til en revanchekamp mod McGregor.

Ifølge UFC's præsident Dana White åbnede Nurmagomedov dog alligevel op for et comeback mod ireren, men kun hvis russeren så 'noget spektakulært' fra McGregor i irerens kamp mod Poirirer.

Det virker dog ikke til, at russeren var synderligt imponeret over det, han så lørdag nat fra sin tidligere kollega. Og kort efter kampen prikkede 32-årige Nurmagomedov da også godt og grundigt til McGregor - uden at nævne hans navn.

- Det er, hvad der sker, når du laver om på dit team, forlader dine sparringspartnere, som gjorde, at du blev en vinder. I stedet har du sparret med små børn, langt fra virkeligheden, skrev russeren på sin Twitter-konto.

McGregor blev med det samme spurgt til sin rivals noget provokerende udtalelser til presseseancen efter kampen, men ireren havde ikke meget til overs for russerens stikpille.

- Mit team har været det sammen siden dag et. Jeg har ikke ændret noget. Det er, hvad det er. Respekter atleterne. (...) Hvad er det, han vil? Vil han tilbage eller ej? Hvis du kommer med sådan en respektløs kommentar, så kom hellere tilbage i ringen og lad os gøre det igen, kammerat. Jeg er klar, sagde McGregor efterfølgende.

Lægslag ødelagde McGregor

Nurmagomedov har i skrivende stund ikke svaret tilbage, men uanset hvad kunne McGregor dog ikke komme uden om, at han blev sat godt og grundigt på plads af Poirier.

Amerikaneren var især dygtig til at sende sin modstander til tælling med flere veltimede spark mod McGregors lægge. Det er ikke et slag, som har været i MMA i lang tid, men de seneste år har flere og flere kæmpere brugt det med stor succes.

I nat dansk tid gik det udover McGregor, der var meget ramt af lægslagene - både under og efter kampen. Ireren måtte med tydelige smerter i benene - og med en krykke i den ene hånd - humpe sig frem til lokalet, hvor presseseancen blev afholdt efter kampen.

  • McGregor startede kampen godt med flere gode slag. (Foto: Jeff Bottari © Scanpix)
  • Men hurtigt overtog Dustin Poirier initiativet. (Foto: Jeff Bottari © Scanpix)
  • Amerikaneren afgjorde det hele i anden runde. (Foto: Jeff Bottari © Scanpix)
  • Og blev hyldet til sidst. (Foto: Jeff Bottari © Scanpix)
1 / 4

- Lægslagene fra ham var gode. Især de lave af dem, hvor han fik ramt mig godt. Mit ben var helt dødt. Jeg følte mig ikke godt tilpas efterfølgende.

- Det er svært at komme tilbage på dette niveau, når jeg ikke har været i kamp i lang tid. Men Dustin er en god fighter. Jeg må prøve at komme tilbage - sådan er det, sagde ireren.

Det er uvist, hvad den nærmeste fremtid byder på for Conor McGregor.

En ny pensionstilværelse er dog ikke på programmet lige foreløbigt. Ireren bedyrede op til kampen mod Poirier, at han er kommet tilbage for at blive - og at han vil være med i flere kampe end tidligere.

Ifølge bulletinerne er det mest realistiske en fight mod Nathan Diaz, som ville være den tredje kamp mellem de to kæmpere. Dette er dog ikke blevet bekræftet endnu.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter