Rutinerede kuglekastere skal sikre VM-strikes i Hong Kong

Det er lutter gengangere fra seneste VM, som skal forsøge at skaffe Danmark mere bowlingmetal i Hong Kong.

Der er genvalg til hele VM-holdet fra sidste år. (Foto: Danmarks Bowling Forbund © Danmarks Bowling Forbund)

Når de danske bowlingherrer fredag indleder jagten på VM-succes i Hong Kong, er det med velkendte ansigter ved kuglerne.

Holdet er identisk med det, som sidste år sikrede VM-bronze i teamdisciplinen i Las Vegas.

Det betyder, at det igen er Carsten W. Hansen, Thomas Larsen, Jimmy Dan Mortensen, Dan Østergaard-Poulsen, Jesper Agerbo og Mik Stampe, der skal sørge for dansk succes.

Danmark er ikke blandt de største bowlingnationer i verden, men alligevel klarer landsholdene sig ofte flot i de store turneringer.

Derfor er der også forhåbninger om, at der kan vente flere topresultater i de forskellige discipliner ved dette VM, hvis tingene flasker sig.

- Der er mange andre lande med større budgetter, mere tid og flere atleter end os. Men med det gode samarbejde med Team Danmark kan vi få meget ud af vores ressourcer, siger landstræner Michael Bai i en pressemeddelelse.

- Vi holder os til den samme metode, som hidtil har givet os succes. Vi skal holde fokus på vor egne processer og på ting inden for vores egen kontrol. Gør vi dette, har vi altid en chance for at være med, hvor det er rigtig sjovt.

VM afholdes fra 23. november til 5. december, og der skal dystes i disciplinerne single, double, trio, team og all-event.

/ritzau/

FacebookTwitter