Skuffet dansk florballanfører efter lussing: 'Resultatet er retvisende'

Mikkel Skov havde efter det danske nederlag til Tjekkiet ved VM i floorball ikke meget at udsætte på resultatet.

Der var ikke meget at juble over for Mikkel Skov torsdag, da Danmark tabte 1-10 til Tjekkiet ved VM i floorball. (Foto: Michal Kamaryt)

Det danske herrelandshold i floorball kom torsdag ned på jorden igen efter 3-2 sejren over Estland, da VM-værterne fra Tjekkiet stangede en lussing på 1-10 ud.

Den danske anfører Mikkel Skov havde håbet, at danskerne kunne udfordre værterne lige en tand mere, men der var simpelthen for stor forskel på kvaliteten.

- Det er selvfølgelig en kæmpe skuffelse. Vi havde håbet på, at vi kunne tage dem, men så skulle vi have spillet vores livs kamp og haft alle marginalerne, og det havde vi ikke.

- Vi kæmper ikke, som vi skal. Vi er ikke 100% i nærkampene og får ikke dækket skud, og vores chancer tager vi ikke, som vi kunne have gjort. Når det så er sagt, så er Tjekkiet bare et bedre bedre hold. På en god dag kunne vi sagtens have holdt dem lavere, men vi giver for mange lette mål væk, siger Mikkel Skov, der nu kan se frem til en tiltrængt fridag.

Lørdag går det så løs igen, hvor enten Tyskland eller Finland venter i placeringskampene om at ende som nummer fem og otte.

- Vi skal helt sikkert gå efter den femteplads, selv om der ikke er meget krudt tilbage i benene efter fem kampe på fem dage, siger den danske anfører.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter