Smertefri og ambitiøs: Maze tager ikke til OL som turist

Den 36-årige bordtennisspiller gør internationalt comeback, stiler højt og regner med at ramme den lige i en vis legemsdel til en af de store turneringer.

To års pause fra international topbordtennis var alt rigeligt.

Michael Maze annoncerede tirsdag, at han i en alder af 36 år igen svinger battet i hele verden.

- Min krop har været rigtig god i relativ lang tid. Jeg har testet mig selv i Champions League med Roskilde. Det er gået rigtigt godt og det har også gjort, at jeg har fået glæden tilbage ved spillet. Den havde jeg ikke de sidste par år, jeg spillede tidligere. Jeg synes, det er sjovt igen, siger Michael Maze, der oplevede et dagligt smertehelvede, indtil han for to år siden kastede håndklædet i ringen og sagde stop.

Nu tager han handsken - og bordtennisbattet – op igen og det bliver med ambitionen om at levere store resultater.

- Formen lige nu mangler selvfølgelig en del, men jeg tror stadig, at jeg kan være med blandt de bedste og spille et OL i Tokyo. Ellers havde jeg ikke gjort det. Det er de store turneringer, jeg tænder på, siger Michael Maze, der i de seneste par år har spillet udvalgte kampe for Roskilde.

I den tid har han ikke været mærket af smerter og det løfter optimismen forud for den kommende comebacktid.

Michael Maze har en fornemmelse af, at han kan nå fordoms styrke.

- Jeg tror endda, jeg kan nå et endnu højere niveau, fordi kroppen har det bedre. Jeg er ikke så hæmmet som tidligere. Jeg er rimelig overbevist om, at jeg nok skal ramme den i røven til en af de store ting de næste par år.

FacebookTwitter