SPORTSDAGEN Alternativer til en stor fodbolddag

Tre stærke alternativer til en næsten overvældende god fodboldsøndag.

Der er fuld fart over X Games i Oslo. Her er det Ayumu Hirano fra Japan i aktion. (Foto: NTB Scanpix © Scanpix)

Er du fodboldelsker, så er denne søndag som sendt fra himlen, hvor du kan tage plads på sofaen fra middagstid og zappe frem og tilbage mellem ikke færre end 18 kampe på dansk tv frem til klokken 23.

Tilhører du derimod den gruppe, der ikke kan se charmen ved fodbold, så er der dog fine alternativer. Vi har fundet tre frem herunder.

X Games – SuperPipe 14:00 DR3

Det er ungt, det er vildt og derfor også noget, du skal over på DR3 for at se. Søndag er der fra klokken 14:00 kvalifikation og senere finale i SuperPipe ved X Games. DR Sporten har sat et kompetent hold, der med højt humør guider dig igennem de mange tricks, når cremen af verdens sneungdom folder sig ud i den norske hovedstad i løbet af eftermiddagen og aftenen.

Er du lidt usikker på, hvad X Games er for en størrelse, så tjek eventuelt DR Ekstremsports facebookside ud, hvor der er masser af videoer og andet guf. Herunder en lille godbid fra gårsdagens udsendelse, hvor der blev plads til et lidt anderledes interview af Peter Falktoft med den japanske snowboardstjerne Yuki Kadono, der fortæller om sushi, der både gjorde at han vandt X Games og fik dårlig mave.

Yuki Kadono fortæller om sushi der giver dårlig mave

Peter Falktoft gør det igen... Episk interview med Yuki Kadono under X Games på DR3.Se blandt andet til sidst hvor Yuki fortæller om vinder-sushi, der gav dårlig mave :)#DR3X

Opslået af DR Ekstremsport på 27. februar 2016

Skjern Håndbold – HC Meshkov Brest 15:00 DR1

Kasper Søndergaard er en nøglespiller for Skjern. (Foto: claus fisker © Scanpix)

Det klassiske alternative til fodbold er håndbold. Søndag eftermiddag er der en særdeles spændende kamp på programmet, når Skjern Håndbold spiller den første af to kampe mod hviderussiske HC Meshkov Brest.

Der spilles om en plads i 1/16-finalerne i Champions League, så der skal nok blive knald på i Skjern, der blev nummer to i deres gruppespil.

Skulle den kamp ikke være nok til at slukke din tørst efter håndbold, så er det bare at blive på kanalen, da Skjern Håndbold – HC Meshkov Brest bliver efterfulgt af Buducnost – FC Midtjylland. Og festen stopper ikke her.

19:25 kan man således skrue over på DR2, hvor KIF Kolding København har kniven for struben på udebane mod de stærke tyskere Rhein-Neckar Löwen, der har den danske landsholdsspiller Mads Mensah på holdet. Danskerne skal slå tyskerne for at holde håbet om avancement til Champions League ottendedelsfinalerne i live.

Ladies European Tour på Royal Pines Resort - livedækning via dette link

Nicole Broch Larsen skal genfinde formen i Australien. (Foto: TT News Agency © Scanpix)

Nu kørte det ellers lige på skinner for Nicole Broch Larsen, der før lørdagens runde i Ladies European Tour på Royal Pines Resort i Australien lå på en delt førsteplads, men så gik det skævt for danskeren. Broch Larsen kom skidt fra land med en bogey og en dobbelt bogey på de to første huller og endte med at gå tredje runde fem over par.

Dermed er Nicole Broch Larsen på en delt femteplads før søndagens afsluttende runde med fem slag op til den førende Shun Jiayi fra Sydkorea. Men det kan der jo heldigvis rettes op, da Nicole Broch Larsen i de to første runder viste storspil.

Udover Nicole Broch Larsen repræsenterer Malene Jørgensen, Nanna Koerstz Madsen og Emily Kristine Pedersen de danske farver i Australien, men de er dog alle et godt stykke fra topplaceringerne.

Få et overblik ved at klikke her, hvor du også kan følge søndagens runde.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve