SPORTSDAGEN Dansk fjer-finale og dag 1 i Brøndby

Der er dansk deltagelse ved finalerne i All England og i Superligaen mødes ugens suverænt mest omtalte klubber.

(© sCANPIX)

All England (badminton)

TV2 Sport, kl. 13.00. Der er dansk finaledeltagelse ved den traditionsrige All England-turnering i badminton. Mixeddoublen med Christinna Pedersen og Joachim Fischer spillede sig i finalen efter en semifinalesejr over Chris og Gabrielle Adcock. Englænderne blev slået med 21-13, 22-20.

I finalen venter det indonesiske par Debby Susanto og Praveen Jordan.

Se interview med Christinna Pedersen og Joachim Fischer efter finalepladsen var sikret.

Det er over 20 år siden, at Danmark sidst stod øverst på skamlen i mixeddoublerækken ved All England. Helt præcis fandt den seneste danske sejr sted i 1995, hvor Marlene Thomsen og Thomas Lund strøg til tops.

Brøndby IF – Randers FC (Alka Superligaen)

Canal 9, kl. 16.00. Den seneste uges suverænt mest omtalte danske fodboldklubber står overfør hinanden på Brøndby Stadion, når hjemmeholdet får besøg af Randers.

Mandag begyndte sagen om Brøndby-bestyrelsesformand Jan Bech Andersens fanforum-kritik af træner Thomas Frank at dukke op og så rullede det ellers der fra.

Enden på det hele blev en opsigelse fra Thomas Frank og det lykkedes i stedet for Brøndby at overtale Auri Skarbalius til igen at stå i spidsen for Superliga-mandskabet. Opgøret mod Randers bliver derfor kampdag 1 efter den for Brøndby så pinlige sag.

Gæsterne fra Randers har også trukket sin del af overskriften i den forløbne uge. Her var det i første omgang ikke ledelsens ageren, der var i fokus.

Det kom derimod frem, at der havde udspillet sig en form for trekantsdrama i omklædningsrummet, hvor to af hovedpersonerne er store profiler på Randers-mandskabet.

Helt konkret var stridens kerne, at anfører Christian Keller havde fundet sammen med Jonas Borrings ekskone. Det foreløbige resultat heraf er, at Borring har fået bevilget orlov på ubestemt tid, mens Keller er med i Randers-truppen til opgøret mod Brøndby.

Skiskydning, VM

DR1, kl. 12.55. Søndag afvikles de sidste to discipliner ved VM i skiskydning i Oslo. Først gælder det kvindernes 12,5 kilometer massestart inden mændene lukker ned for denne gang med deres 15 kilometer massestart.

Konkurrencerne kan blive den sidste krone på værket for VM’s to store franske medaljeslugere. Marie Dorin Habert har snuppet hele fem medaljer ved mesterskaberne hidtil (to guld, to sølv og en bronze). Hos mændene er Martin Fourcade strøget til tops hele fire gange.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve