SPORTSDAGEN Engelsk Europa-brag og fremragende fjer

Liverpool og Manchester United tørner sammen i Europa League på en skøn sportstorsdag.

Good cop/good cop: Louis van Gaal og Jürgen Klopp. (Foto: Grafik: DR Sporten © (c) Scanpix)

All England (badminton)

TV2 Sport, kl. 13.00.

Torsdagen byder på en lækker buffet af topsport, og dagens program begynder allerede tidligt for de heldige, der ikke sidder på arbejde omkring middagstid.

En af de mest prestigefyldte badmintonturneringer, All England, er nemlig i fuld gang, og set med danske briller er der masser af grund til at se med. De danske medaljehåb er nemlig stadig med i turneringen, der torsdag tager hul på 1/8-finalerne.

Således kan vi blandt andre se frem til fortsat at følge Jan Ø. Jørgensen, Viktor Fischer, damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, herredoublen Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding samt mixdoublen Joachim Fischer og Christinna Pedersen.

Liverpool – Manchester United (fodbold)

6’eren, kl. 21.05.

Dagens helt store højdepunkt i sportens verden kommer dog først hen på aftenen, når Europa League blænder op for lokalderbyet i 1/8-finalen mellem Liverpool og Manchester United.

Unge Marcus Rashford scorede to mål mod FCM i sin debut. Kan han fortsætte formen? (Foto: Jason Cairnduff © Scanpix)

Anfield lægger græs til et klassisk opgør af de helt store, når manager Jürgen Klopp skal forsøge at skaffe sit hold et godt udgangspunkt mod Louis van Gall og Manchester United, der som bekendt bookede deres billet videre i turneringen via massakren mod FC Midtjylland i sidste runde.

Dortmund - Tottenham (fodbold)

6'eren, kl. 19.00.

Sidder du allerede i sofaen med benene oppe klokken 19, er der dog ingen grund til at vente to timer med at tænde fjernsynet. Der er nemlig også tidlige kampe i Europa League, og her kunne braget mellem Dortmund og Tottenham måske friste?

Englænderne har selvfølgelig Christian Eriksen med, hvilket giver opgøret et dejligt, dansk snit, men fælles for de to mandskaber er, at de begge stadig er med i kampen om mesterskaberne i deres hjemlige ligae. Så måske har Europa League ikke første prioritet? Svaret får vi klokken 19.00 på 6’eren.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve