SPORTSDAGEN Fortsætter Lauge sine pragtpræstationer?

Lørdag byder på EM i badminton, FA Cup og håndbold i verdensklasse

(Foto: Dr © dr)

For nogle er vinterferien ved at være slut, for andre er den lige begyndt og så er der dem, der blot har weekend. Fælles for alle er det, at vejrudsigten siger regn. Og det er lige meget om du bor nord, syd øst eller vest.

Så hvorfor ikke bruge dagen på sofaen med topsport? Der er nemlig både badminton, fodbold og Champions League-håndbold på programmet.

Hold-EM (badminton)

TV 2 Sport, fra klokken 10.00

Både de danske herrer og kvinder har indtil videre levet op til deres favoritværdighed ved EM for hold, og de topseede hold har været suveræne. Derfor står de også begge nu i semifinalerne, der spilles i dag

Herrerne lægger ud med at møde tredjeseede Tyskland, når klokken slår 10.00. Og klokken 14 er det så kvindernes tur på banen, når også de står over for vores tyske naboer.

FA Cup, ottendedelsfinale (fodbold)

6’eren, fra klokken 13.45

Arsenal har vundet FA Cuppen de seneste to år, og er det hold, der har vundet flest FA Cup-titler i turneringen historie.

I dag står Arsenal over for Hull, som de slog 3-2 i finalen i 2014 efter forlænget spilletid. Nu gælder det ottendelsfinalen, hvor Hull kommer på besøg på Emirates Stadium i London.

Der spilles også andre FA Cup-kampe. Klokken 16.00 mødes Watford og Leeds, og klokken 18.15 tager Bournemouth imod Everton.

Arsenal fejrer deres FA Cup-titel i 2014, efter de vant finalen over Hull med 3-2. (Foto: DARREN STAPLES © Scanpix)

Champions League (håndbold)

TV3 Sport 1, fra klokken 17.00

Danskerklubben Flensburg-Handewitt, med Anders Eggert, Lasse Svan og Rasmus Lauge, Kevin Møller, Henrik Toft Hansen, Thomas Mogensen og Anders Zachariassen i klubben, topper i øjeblikket Champions Leagues gruppe A med 18 point - samme antal som Paris Saint-Germain, der dog er forvist til andenpladsen, da Flensburg har en bedre målscorer end franskmændene.

I dag møder Lauge, Eggert og resten af det nordtyske mandskab slovenske Celje, som de slog med 30-20 sidst, de mødtes. Så hvis Rasmus Lauge ellers kan fortsætte sit suveræne spil, som han har vist de seneste kampe (ni mål mod THW Kiel i Champions League i sidste runde, og otte mål mod Rhein-Neckar Löwen i Bundesligaen), så kan det godt gå hen og blive en målrig kamp, der går i gang klokken 19.30.

Rasmus Lauges ni mål mod THW Kiel

Men det kan også meget vel være nødvendigt for Flensburg-Handewitt at vinde kampen, hvis de skal beholde førstepladsen. For klokken 17.00 spiller Paris Saint-Germain med Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard på holdkortet. De møder Besiktas, og sidst de to hold mødtes vandt Paris med 40-30, og Mikkel Hansen blev topscorer med 10 mål.

Derudover jagter Aalborg første sejr i EHF Cup, når de tager imod spanske Granollers i Aalborg. Det danske mandskab kom skidt fra start, da de tabte første kamp i gruppen med 19-25 til tyske Magdeburg, så en sejr i dagens kamp vil bringe nordjyderne tilbage i kampen om videre deltagelse.

Aalborg og Granollers tørner sammen kl. 15.00, og kampen kan ses direkte på TV3 Sport 1.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve