SPORTSDAGEN Køligt i Kiev eller kogende i Qatar?

Der ruller lækker Champions League over din skærm, og Caroline Wozniacki kæmper videre i ørknen.

Wozniacki eller Aguero? Du bestemmer. (Foto: Grafik: DR Sporten © sCANPIX)

Qatar Total Open (tennis)

TV3 Sport 2, fra kl. 12.00.

Tennisåret er ved at være godt i gang, og i øjeblikket mødes de bedste kvindelige tennisspillere i verden til turnering på den arabiske halvø. Her afvikles nemlig Qatar Total Open.

For Caroline Wozniackis vedkommende ser det også ud til at være turneringen, hvor hun endelig har fået gang i sin sæson. Tirsdag avancerede hun nemlig til tredje runde ved slå den russiskfødte australier Daria Gavrilova.

Elena Vesnina venter i tredje runde for Wozniacki. (Foto: MARY ANN CHASTAIN © Scanpix)

Det har ellers sløjt ud for den danske tennisstjerne, der i sæsonens tre første turneringer er røget ud efter første runde og derfor ganske uhørt er dumpet ud af top-20 på WTA-ranglisten.

Men den danske tennisspiller ser ud til at have fået sig et wake-up call, for det var uden de store problemer, at hun slog Daria Gavrilova tirsdag.

Nu gælder det så tredje runde af WTA-turneringen i Qatar. Her skal Caroline Wozniacki op imod den 29-årige russer Elena Vesnina, der er nummer 118 på WTA-ranglisten. Russeren slog til gengæld Simona Halep i anden runde, så hun er ikke uden evner.

Det forventes, at Caroline Wozniackis kamp i tredje runde kan gå i gang ved 15.30-tiden. Men det afhænger af de øvrige opgør på banen.

Dynamo Kiev – Manchester City (fodbold)

TV3+, kl. 20.45.

For anden aften i træk serverer dit tv international fodbold fra allerøverste hylde, så der er god grund til at læne sig tilbage i sofaen, smække fødderne op og lade sig underholde.

Den stenrige engelske klub, Manchester City, skal ud på en længere rejse, når turen går til Ukraine. Her tager det tidligere storhold Dynamo Kiev imod i landets hovedstad.

Manchester City gik videre fra gruppe D med en førsteplads, da holdets 12 point var nok til at henvise Juventus til andenpladsen. Dynamo Kiev sneg sig derimod med som toer bare et enkelt point foran Porto, der måtte nøjes med Europa League.

Manchester City-keeper Joe Hart tror på samlet sejr i Champions League. (Foto: ANDREW YATES © Scanpix)

City-keeper Joe Hart har for nylig sagt, at han tror på, at holdet kan vinde Champions League i denne sæson. Første antydning af, om han får ret, får vi i aften. I første omgang kan englænderne se frem til fem grader og let sne i Kiev. Ikke meget forår der.

PSV – Atletico Madrid (fodbold)

TV3 Sport 1, kl. 20.45.

Frister kampen i Kiev ikke, er der heldigvis et alternativ på din fjernsynsskærm. Den hollandske storklub PSV tager på Philips Stadium i Eindhoven imod et yderst sprængfarligt spansk mandskab.

Diego Simeone har skabt et slagkraftigt Atletico-hold. (Foto: JUAN CARLOS HIDALGO © Scanpix)

Modstanderen er nemlig Atletico Madrid, der med træner Diego Simeone ved roret har fået skabt et velspillende hold, som kan bide skeer med de fleste. Så der venter PSV og træner Phillip Cocu en svær opgave onsdag aften.

Set med danske briller er der også et ekstra interessant element. Vi kan nemlig håbe at få venstreback Simon Poulsen at se i PSV-trøjen.

Atletico Madrid vandt gruppe C med 13 point, mens PSV sneg sig med som toer i gruppe B på bekostning af selveste Manchester United. Så et eller andet må de jo kunne, hollænderne.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve