SPORTSDAGEN Kriseramte engelske mestre med alt at tabe i FA Cuppen

Kasper Schmeichel og Leicester City skal midt i nedrykningskampe i Premier League forsøge at tanke selvtillid i den traditionsrige FA Cup.

Leicester City blev senest kørt over af Manchester United i Premier League. I aften står den på FA Cup. (Foto: Ben Stansall © Scanpix)

Leicester City – Derby County

20:45, Kanal 6

De forsvarende engelske mestre fra Leicester City kæmper en hård kamp for overlevelse i Premier League, hvor Kasper Schmeichel og kompagni blot har et point ned til nedrykningsstregen.

I weekenden møder Leicester et af de andre bundhold, Swansea, så det er ikke utænkeligt, at manager Claudio Ranieri sparer nogle af profilerne i aftenens FA Cup-kamp mod Derby County.

Opgøret er en omkamp af fjerde runde i FA Cuppen, da Leicester og Derby spillede 2-2 på Derbys hjemmebane, hvor Leicester Wes Morgan med en sen scoring sikrede omkamp, der nu kan virke en anelse ubelejlig i et hårdt program for Leicester, der også snart skal spille Champions League mod spanske Sevilla.

Borussia Dortmund – Hertha Berlin

20:45, TV3 Sport 1

Pokalbold er der også i det tyske, hvor Borussia Dortmund hjemme på Signal Iduna Park tager imod hovedstadsholdet Hertha BSC. Dortmund vandt i weekenden 1-0 hjemme over oprykkerne RB Leipzig på mål af den fra de afrikanske mesterskaber hjemvendte angriber Pierre-Emerick Aubameyang.

Dortmund-sejren blev dog skæmmet af tilskuerballade før kampen, hvor dele af Dortmunds kæmpestore fanbase valgte at smide kasteskyts efter tilhængerne fra Leipzig.

Knaps så betændt er forholdet mellem Dortmund og Hertha, så forhåbentligt bliver aftenens kamp kun dramatisk inde på plænen.

Dansk håndboldaften

18:30, TV2 Sport

Har man hang til dansk herrehåndbold, så er onsdag aften en god tv-dag. I aftenens tidlige kamp tager de nykårede pokalmester fra Skjern Håndbold imod KIF Kolding København, mens man lige kan nå at sætte en kaffe over, inden Aalborg Håndbold byder Bjerringbro Silkeborg op til dans.