SPORTSDAGEN Skiskydning i verdensklasse

Der er både skiskydning, håndbold og fodbold på programmet på denne sportslørdag.

Martin Fourcade er stjernen på det franske stafethold. (Foto: Franck FIfe © Scanpix)

VM Skiskydning

14:40, DR1

De tyske kvinder tog fredag eftermiddag guld i kvindernes sprint anført af VM’s helt store profil, Laura Dahlmeier, der nu er oppe på fire ud af fem mulige guldmedaljer ved mesterskaberne.

Lørdag eftermiddag er det herrernes tur, hvor favoritfeltet er noget bredere end hos kvinderne, hvor Tyskland var tippet af de fleste til at tage guldet.

Martin Fourcade og Frankrig er dog et godt bud på en kommende verdensmester i løbet i Hochfilzen.

Orlen Wisla Plock – Bjerringbro Silkeborg

16:00, DR1

Bjerringbro Silkeborg kommer på noget af en opgave ude mod polske Wisla Plock, der bakkes op af et passioneret hjemmepublium, der kan gøre kampen svær for de danske gæster. Wisla Plock har taget point fra stærke mandskaber som Kiel og Veszprem på hjemmebanen, men Bjerringbro Silkeborg dukker nok alligevel op med en vis tro på tingene.

I de to klubbers første møde i Champions League blev det således til dansk sejr på ni mål.

Silkeborg IF – AC Horsens

16:00, TV3 Sport 1

Superligaen trådte ud af sit vinterhi fredag aften, hvor Lyngby indledte forårssæsonen med en 1-0-sejr ude over lokalrivalerne FC Nordsjælland, mens Esbjerg senere på aftenen tog imod Sønderjyske og vandt 2-0.

Lørdag eftermiddag fortsætter festen med opgøret mellem de oprykkere Silkeborg og Horsens. Begge klubber havde et mere end godkendt forår og kan med en god stime nå med i mesterskabsslutspillet.

Superligaen deles op i to om blot fem runder, hvor de seks øverste går for sig, mens de otte nederste deles ud på to puljer af fire hold, der skal spille om at undgå nedrykning.

Der er med andre ord ganske meget på spil i Søhøjlandet lørdag eftermiddag.

Facebook
Twitter