SPORTSDAGEN Sympatiske Åge i radiofonisk forhør

Åge Hareide i Liga-studiet, Magnussen-træning i Australien og engelsk arvefjendeopgør i Europa.

Åge Hareide er gæst i Liga torsdag. (Foto: Nikolai Linares © Scanpix)

Åge Hareide i Liga (fodbold)

P3, kl. 18.00. Liga får prominent besøg, når Danmarks nytiltrådte landstræner kigger forbi. Åge Hareide kommer direkte fra Barcelona, hvor han onsdag sad på lægterne som ekspert for Viasat Norge, da FC Barcelonas magiske fronttrio sparkede catalonierne sikkert videre i Champions League.

Mon ikke at det både bliver til en snak om dansk og international fodbold, og måske kommer det også til at handle om nordmandens interesser som fiskeri eller musik, når Hareide udsættes for et radiofonisk forhør i Ligas hyggelige studie.

Manchester United – Liverpool, Europa League (fodbold)

6’eren, kl. 21.05. Traditionsklubberne Manchester United og Liverpool er nok ikke ligefrem på julekort med hinanden. De to engelske giganter har begge masser af store europæiske sejre i bagagen, men har indtil dette års udgave af Europa League aldrig stået overfor hinanden i en europæisk turnering.

Liverpools Daniel Sturridge og Manchester Uniteds Chris Smalling i kamp om bolden i det første opgør. (Foto: Phil noble © Scanpix)

Liverpool vandt det første opgør hjemme på Anfield med 2-0 efter en flot kamp, hvor gæsterne kunne takke David De Gea i målet for at nederlaget ikke blev større.

Det er ved at være sidste udkald for United-manager Louis Van Gaal (United er dog også stadig med i FA Cuppen), hvis ikke sæsonen skal ende som en skuffelse for 'De Røde Djævle'.

Formel 1, træning

TV3+, kl. 02.30. Til natteravnene kører Kevin Magnussen og de øvrige kørere i Formel 1-feltet første træning inden Australiens Grandprix på søndag.

Kevin Magnussen har gode minder fra banen i Melbourne. I sin debut i motorsportens fineste klasse hentede den danske kører sin hidtil bedste placering, da han for to år siden sluttede på andenpladsen.

Nu er McLaren-raceren skiftet ud med en Renault-model og det blive spændende at se, hvor Magnussen og Renault står inden Grandprixet.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve