Sportsugen: Eksperter roser Danmark - men tror ikke på EM-guld

Frankrig er stadig favorit til at vinde EM i håndbold, vurderer Sportsugens ekspertpanel på trods af det danske storspil mod Spanien.

Mikkel Hansen og Niklas Landin får stor ros i Sportsugen. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Selvom Danmark leverede en imponerede indsats og vandt med 27-23 over Spanien ved EM i håndbold i aftes, så lader ekspertpanelet i Sportsugen sig ikke rive med.

Det bliver ikke til dansk EM-guld, lyder det i et næsten enigt panel i DR Sportens podcast, som ligger klar til fri download via dr.dk/podcast, iTunes eller blot kan høres ved at trykke her.

Jeg tror ikke, at Danmark har en kinamands chance mod franskmændene.

joakim frøsig, dr sportens håndboldredaktør.

- Jeg tror ikke, at Danmark har en kinamands chance mod franskmændene, siger DR Sportens håndboldredaktør Joakim Frøsig, som ellers er fuld af lovord for det det danske hold og særlig indsatsen i 2. halvleg mod Spanien.

- Det er måske den bedste halvleg, som holdet har spillet under Gudmundur Gudmundsson. Islændingen har formået at få stort set alle i spil og det lønner sig nu og senere i turneringen. Derfor når vi rigtig langt. Fordi hele holdet er med. Det viste kampen mod Spanien. Det var helt forrygende, tilføjer Frøsig.

Kenneth Carlsen håber på dansk mirakel
Joakim Frøsig udgør panelet sammen med Lars Bonde, der er elitechef i Danmarks Cykle Union og den tidligere tennisspiller, Kenneth Carlsen.

Lars Bonde har også mest fidus til Frankrig.

- Det er snart en lov i håndbold, at når det virkelig bliver tæt, så skruer Frankrig også op, når de gerne vil vinde og det tror jeg også, de er i stand til denne her gang, siger Lars Bonde, som primært er i panelet for at fortælle om det forestående VM i cykelcross.

Kenneth Carlsen føler sig også mest hjemme, når snakken falder på Australian Open, men han tror alligevel som den eneste på dansk EM-guld.

- Jeg har valgt at være positiv. Jeg synes ikke, at Danmark har toppet endnu. Der bliver bygget på og tanket selvtillid og jeg håber på, at de kan gå ind og lave et mirakel, siger Kenneth Carlsen.

Sportsugen er din nye podcast, som klæder dig på til ugens største begivenheder. (© DR Sporten)

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve