Sportsugen: Spillerne vejrer morgenluft under Åge Hareide

Episode 15 af podcasten Sportsugen er nu klar.

Åge Hareide hilser på Morten Olsen ved dennes afskedsreception mandag eftermiddag. (Foto: Claus bech © Scanpix)

Fra i dag samler nordmanden Åge Hareide for første gang fodboldlandsholdsspillerne til de to venskabskampe mod Island og Skotland i denne og næste uge. Åge Hareide afløser Morten Olsen, der sagde sit job op i efteråret efter den kiksede EM-kvalifikation.

I denne uges udgave af Sportsugen diskuterer gæsterne, hvad trænerskiftet kan bibringe landsholdet. Her forventer Lars Bonde, der er landstræner i cykling, at den nye chef vil få en positiv effekt på spillerne.

"Åge Hareide har allerede nu slaget "hellige køer."

Lars Bonde, landstræner i cykling

- Der vil altid være spillere, som vejrer morgenluft i forhold til den energi og gruppedynamik, der kommer ind med en ny chef, der har et nyt syn på sagen. Jeg er sikker på, at der kommer en reaktion. Og man kan også se på udtagelsen, at der var ”hellige køer”, der blev slagtet, vurderer Lars Bonde.

Bredt sportsudvalg

Han hentyder især til angriberen Nicklas Bendtner, der ikke er med i truppen. Det mener radiovært Anders Hagen er en god idé.

- Åge Hareide har allerede vundet ved at droppe Nicklas Bendtner. Det er det, som folkedybet vil have, og jeg synes også, at det vil være helt absurd, hvis Bendtner skulle udtages til venskabskampene, når han ikke spiller for Wolfsburg. Det har allerede nu været en kæmpe sejr for Åge Hareide, siger Anders Hagen, der er vært på LIGA på P3.

I denne uges episode af Sportsugen kigger panelet også nærmere på DM-semifinaler i ishockey, forårsløb i cykelsporten, Guldkamp i Badmintonligaen samt Caroline Wozniackis deltagelse ved Miami Open.

Sportsugen kan lyttes via din foretrukne podcast-app, eller ved at klikke her.

Gæster: Lars Bonde (cykellandstræner), Anders Hagen (radiovært) og Joachim Fischer Nielsen (badmintonspiller).

Vært: Henrik Fallesen.

Sportsugen er din nye podcast, som klæder dig på til ugens største begivenheder. (© DR Sporten)

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve