STEM Årets jubelscene: Se de syv kandidater her

Hvem jublede bedst i 2017? Se alle nominerede og giv din stemme her.

Lørdag aften i Boxen i Herning kåres Årets Jubelscene, når DR1 sender Sport 2017. Som den eneste pris i showet kan du nu være med til at bestemme, hvem der skal hyldes for sin jubel.

De syv kandidater har alle gjort sig fortjent til hyldes, men kun én kan løbe med kåringen. I videoen øverst i artiklen kan du se alle jubelscenerne, og herunder kan du læse, hvordan du stemmer på din favorit.

Astralis

De danske Counter-Strike-drenge fra Astralis går fra musearm til basarm, da de i konfettiregn vinder Major League-finalen.

SMS Jubel 1 til 1212, hvis Astralis skal på scenen og juble over endnu en pris.

Dal Hende og Drachmann

Marc Dal Hende og Janus Drachmann fra FC Midtjylland fejrer en scoring med deres udgave af regnormen i den jyske muld. Skal Dal Hende og Drachmann orme sig ind som bedste jubelscene skal du SMS'e Jubel 2 til 1212.

Axelsen

Det kan være svært at finde en grimasse, der kan passe, når man pludselig er verdens bedste - det kommer i hvert fald bag på Viktor Axelsen.

SMS Jubel 3 til 1212, hvis Axelsens ufattelige glædestårer skal helt til tops.

Johansen

Julius Johansen bliver verdens bedste juniorcykelrytter - og ungdommen viser, hvordan man jubler i dag - med et veltimet og bestemt ’dab’.

SMS Jubel 4 til 1212, hvis Julius skal vinde prisen.

Nørgaard

Brøndbys Christian Nørgaard er ikke kun god i 90 minutter, han leverer også i 3. halvleg. Kast manden en fadbamse - og han bæller.

SMS Jubel 5 til 1212, hvis Nørgaards sejrsskål skal vinde.

Wagner

Daniel Wagner springer sig både til VM-guld i længdespring og stor jubel på stadion i London.

SMS Jubel 6 til 1212, hvis Wagners sejrssalto skal rotere sig ind på jubelscenernes førsteplads.

Kvindelandsholdet

Fodboldkvinderne sparker sig i deres første EM-finale, og det bliver fejret med følelserne uden på tøjet - og en god gammeldags bunke.

Hvis bunken er høj nok til at vinde, skal du sende Jubel 7 til 1212.