STEM Hvilken af disse syv jubelscener er årets bedste?

Året Jubelscene skal findes, og det er dig, der bestemmer, hvem der skal vinde.

Om en time starter DR’s store gallashow, Sport 2016, hvor de danske atleter hyldes for sportsåret, der er gået. Vi skal have uddelt en masse flotte priser til sportsfolk, frivillige og andre værdige, og så er der en enkelt pris, som du kan være med til at bestemme vinderen af.

I kategorien Årets Jubelscene er der nemlig syv kandidater, der på hver sin måde fortjener at blive fremhævet og hyldet. Du kan se alle kandidaterne i videoen øverst i artiklen og læse herunder, hvordan du stemmer på din favorit.

Thomas Cup-holdet

Det er altid dejligt at se mænd kramme, og det bliver kun bedre af, at det er ovenpå det første verdensmesterskab for hold.

SMS Jubel 1 til 1212

Casper U. Mortensen

Når man bare er SÅ glad for at vinde guld, kan det være svært ikke at juble før slutfløjtet - og at blive på benene.

SMS Jubel 2 til 1212

Bo Henriksen

At hvert mål tæller - også det første i sæsonens allerførste kamp – er Horsens-træner Bo Henriksens reaktion et levende bevis på.

SMS Jubel 3 til 1212

Peter Rosenmeier

Når dit hårde arbejde batter, og du vinder en af de helt store sejre, så kan det være svært at holde batarmen i ro.

SMS Jubel 4 til 1212

Pernille Blume

Sådan ser det ud, når virkeligheden overgår din vildeste fantasi. Pernille Blume lader sig hylde med et miks af lykke og vantro malet i hele ansigtet.

SMS Jubel 5 til 1212

Mohamad Al-Bacha

Fifa er i forvejen synonym med energisk jubel, men når det gælder et verdensmesterskab, bliver jublen skruet helt op på maks.

SMS Jubel 6 til 1212

Håkan Nyblom og Szymon Kogut

Det kan godt være, der var Mark O. Madsen, der spillede sig i OL-finalen, men det var hans trænere, Håkan Nyblom og Szymon Kogut, der stjal rampelyset.

SMS Jubel 7 til 1212

Afstemningen åbner først klokken 21, når vi sender Sport 2016 på DR1 i aften.