VIDEO Årets forbillede viser sine to stjerner frem

Datteren Magda er godt tilfreds med Rikke Nielsens initiativ om at starte et håndboldhold for børn med et udviklingshandicap.

Den tidligere landsholdsspiller i håndbold, Rikke Nielsen, modtog i sidste weekend prisen som Årets Forbillede ved DRs store sportsgalla, Sport 2016 i Herning. Nu er prisen hjembragt til stor glæde i familien, som du kan se i videoen herunder.

Titlen som årets forbillede gik til Nordjyden og hendes unikke arbejde med sit nyopstartede håndboldhold, Kidz, der hver mandag samler børn med et udviklingshandicap til træning i Gistrup ved Aalborg.

Datter skulle opleve glæden ved håndbold

Rikke har altid haft en stor kærlighed for sport, hvilket hun ønskede at give videre til sine børn. Men for omkring 8 år siden, fik Rikke Nielsen datteren, Magda, der er født med Down Syndrom, og til at starte med var Rikke Nielsen ked af, at datteren ikke skulle opleve alle de glæder, hun selv har haft ved håndbold. Men så tog Rikke Nielsen sagen i egen hånd.

Håndboldholdet Kidz er blevet en stor succes – større end Rikke selv havde regnet med, og netop derfor blev hun hædret som Årets Forbillede 2016.

Prisen blev uddelt af Tryg Forsikring, og det er medarbejderne i forsikringsselskabet, der har stemt.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk