VIDEO Årets jubelscene: Bajere, bare baller og de forbudte trin

Årets bedste jubelscene skal hædres ved aftenens gallashow Sport 2015, og du kan se alle de nominerede her.

Der findes mange forskellige måder at lade glæden komme til udtryk efter en stærk sportspræstation. Vi er vant til at se high five, knyttede næver og jubelbrøl.

SEND IKKE DIN STEMME ENDNU! Afstemningen åbner nemlig først i aften, når jubelscenerne er blevet vist på tv.

Men hvert år er der heldigvis atleter, der tager jublen et skridt videre og enten lader følelserne eksplodere eller simpelthen ryster posen med jubelscener og komme op med noget nyt og overraskende.

Det er også tilfældet i år, hvor DR i fællesskab med Danske Spil kårer Årets bedste jubelscene ved aftenens gallashow Sport 2015 i Herning.

Ved sidste års sportsgalla var det AaB-spillerne Mathias Wichmann, Anders Due, Rasmus Thelander og Søren Frederiksen, der fik prisen for deres 'cykel-jubel' efter at have vundet pokalfinalen. (Foto: © Henning Bagger, Scanpix)

Blandt de syv nominerede i år er alt lige fra en mulig danmarksrekord i at bælle fadøl, dansetrin der ikke er set skarpere siden Patrick Swayze foldede sig ud i 80’erne og den skræmmende kombination af slagger og tangatrusse til mænd.

Se alle jubelscenerne herover, og husk så, at du kan være med til at bestemme, hvem der vinder ved at sms-stemme under aftenens show.

SEND IKKE DIN STEMME ENDNU! Afstemningen åbner nemlig først i aften, når jubelscenerne er blevet vist på tv.

Sport 2015 bliver vist på DR1 fra klokken 21.00 i aften. God fornøjelse.