VIDEO Astralis vinder ECS-finalerne i London

Astralis slog i finalen ved ECS 5 amerikanske Team Liquid 2-0.

Det er sjovt at spille Counter-Strike for danske Astralis disse dage.

Holdet, der i foråret har været intet mindre end flyvende, er kravlet helt op som nummer et på verdensranglisten efter en svær periode gennem efteråret samt vinteren, og lige nu er det svært at sige, hvem der kan true holdet.

Flere turneringssejre og finalepladser er det blevet til de seneste måneder, og derfor var det heller ikke uventet, at danskerne ville være i stand til at hive trofæet fra ECS 5 med tilbage fra London.

Et trofæ, der også indbragte godt og vel 1,6 millioner danske kroner til holdet.

I finalen skulle danskerne op med amerikanske Team Liquid, der havde haft en god turnering. Det lignede dog fra start, at Astralis havde tænkt sig at tromle amerikanerne, men danskerne førte så komfortabelt på første bane, 'Mirage', at der blev slækket lidt på koncentrationen, og i stedet for en afklapsning endte holdenes første opgør derfor med den mindst mulige margin for en sejr i Counter-Strike: 16-14 til Astralis.

Holdt hovedet koldt

På bane to, 'Dust2', var det derimod Astralis, der var på hælene til at begynde med. Men efter at have været bagud 5-10 ved pausen formåede danskerne at vende kampen og på overbevisende måde sikre sig trofæet.

Astralis, der med sejren altså manifesterede deres plads som verdens bedste hold, var hurtige til at sende Peter 'dupreeh' Rasmussen ud på en Skype-forbindelse.

- Vi blev lidt overraskede over, at de (Team Liquid, red.) havde ændret deres spil, men vi holdt hovedet koldt, og vi hev den hjem til sidst, og det var det vigtigste, lød det fra Peter 'dupreeh' Rasmussen.

Facebook
Twitter